ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, November 4, 2009

My FARMVILLE




dat day pegi kebun abah..hasilnya...sangat2 mengenyangkan..seronok kadang2 pg kebun pg kutip rambutan yang lebat,langsat,pulasan, durian pun ade..tpi saye xmakan ler durian...erk~
nant nak pg lg..;p

awning left



awning bebas - ada yang cotton ada yang dari kain biasa.



awning jenis jersey yag tinggal. kain ni mcm kain getah ckit-strechable..so sedap letak kat muke..die akan ikut muke kte.




7 warna yang tinggal untuk kain jenis thai silk..kain ni berkilat..cantik
tapi bukan mcm kat pasar malam yang keras berkilat tu..
thai silk ni kain jenis mahal..

Monday, October 5, 2009

MANIK CLASS ON 10TH OCTOBER 2009



kepada sesiapa yang berminat untuk memasuki kelas atau just nak buat tempahan, sila hubungi email saya ataupun facebook untuk keterangan lanjut. tak rugi kite sbg prempuan ataupun laki utk memiliki pelbgai ilmu.mane tahu suatu hari nanti ilmu2 ni yg dapat membantu kte untuk tambahan kewangan..arigato~ ;p

Tuesday, September 15, 2009

Saturday, August 15, 2009

CUPCAKE..NYUM2





assalamualaikum lagi..hai semua
ni cupcake cute2 kan?sangatlaa comelnya..selalunya cupcake is suitable for birthday event..
gf bagi kat bf..bf bg kat gf ker..family event..untuk raya puase..semua boleh..yang specialnya about this cupcake,it also bringing message too..sebab kite boleh wrote something atas dia..contohnya,"I LOVE U".."SELAMAT HARI RAYA"..I MISS YOU" ker..pastu belakang tu kite boleh tulis name someone special tula..cute kan?^.^
so dont think this cupcake isnt delicious taw..IT IS actually delicious..betul sy tak tipu..sebab ramai orang fikir cupcake nampak cantik tapi tak sedap..but for our product macam2 flavour adaaaaaa....banana choc chip, choc mud, raisin and pumpkin seed(delicious!!), coconut cupcake, coffee, chocolate..haa..BeSt Kan??!!
I TOLD YOU SO..;p covered by royal icing and flooding icing..
kepada yang berminat

so..ni ada picture2 contoh-contoh cedap cedap nyum2...

ADORABLE AWNING







collections of awning - unuse yet
you all tahu x awning tu aper?owning tu bahagian atas kepala tudung..kita boleh pilih nak buat colour ape ikut favourite kite..nak kotak ka garis garis ka bunga bunga ka..tp ramai yang mintak corak ikut baju kurung,blouse,kaen,dan mcm2 corak lagi...kira owning die la yang bagi..
we sekarang buat tudung pulak..actually its fun and melekakan bila buat kerja-kerja macamni..we really loves this job..;p

Wednesday, August 5, 2009

CURTAIN STYLE

assalamualaikum..;p so ni contoh-contoh curtain yang ada kat bengkel kami..macam macam jenis ada..tang modern tang kampung tang ulu tang jurai-jurai semua ada...we pun ada terima order for curtain, boleh juga reka style sendiri dan bagi kami buat..so we recommend for those who interest dgn langsir ini mesti diorang bawa sendiri kain..and pilih style..baru betul2 puas hati dengan outcome nanti. ^.^
sebenarnya,susah juga nak jahit langsir..tapi alah bisa tegal biasa..(",)



MODERN CURTAIN

MODERN MOOD

SCALLOP

banyak lagi picture2 yang tak dimasukkan lagi..