ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 18, 2011

HADIAH UNTUK CUSTOMER


kepada customer yg pernah beli tudung dari Addnurshop,anda akan dapat diskaun 10%..untuk sebarang sabun Belina goat milk soap...

nak tengok senarai produk,boleh klik link ni


klau ada yg berminat,boleh tanya kami jika stok masih ade atau tidak,diskaun hanya untuk produk yg masih ada ye sbb sy nak buat jualan penghabisan stok..pelanggan yg terpilih akan dapat diskaun 15% ;D

kepada yg baru nak beli pun ,anda boleh tuntut diskaun 10% tu jika nak beli tudung bersama sabun...(diskaun hanya sah untuk yg ingin membeli sabun susu kambing ni..)

kepada yg tidak tahu keistimewaan sabun ni...boleh tgok testimonial di GOOGLE..memang tak dinafikan kebersanannya..

kepada customer yg tidak pernah membeli dari Addnur,saya akan memberi anda 5% diskaun untuk pembelian atas RM20,jika lebih RM40 anda akan dapat diskaun 10%..yes, tak tipu..murah2 ni.sangat rugi klau tak beli...

Sabun Susu KambinG Belina dapat menghilangkan jerawat di muka, dan dapat mencerahkan muka yg kusam kepada kuit yg asal kembali..Keberkesanan bergantung pada individu..

Tempahan tudung nikah dan lain2.jom tengok..

Assalamualaikum

hi ...good night everyone..mlm2 ni sy nak update skit pasal tempahan tudung dari Siti Adah..thanks awak tempah ngan sy ;) die tempah saya jahit tudung nikah dy..tudung dy nak ni  simple aja..tp cume ditambah grand nya ditambah satin sahaja..sesuai dgn nikah yg simple dan muslimah ;D

kain2 ni semua dari dy..yg purple tu tudung nikah..yg tudung pink tu dy tempah jahit tudung scallop..

klau sape2 nak tempah satu2 mcmtu..boleh bg kain kat saye..upahnye cuma RM20 sahaja untuk satu tudung labuh scallop...xkisahlah nak syria atau yg ade awning..kok pokoknya...upahnya sama....tepi jahit tepi halus ya...nanti sy tunjuk skali tudung yg ditempah Aida hasyim..tepi dy jahit tepi halus,baru nampak cute aje tudung tu walaupun labuh ..

ok first yg dari CT ADAH ye..





ok sy nak tunjuk yg pink pula...i need to show the backview of our Scallop..sgt beralun dan cantik..tapi kena pandai susun ya..kena creatif la ye  


from Siti Norsaadah,thanks for the Testimonial ..huhu

ni sy amek dr msg..
tdung dh smpai.cantik sgt! Esp awning dia.kemas n pjg.suka2! thanks ye! =) tq again.dh byk kali kte tmpah tdung nikah 2.sume xbrape cntik awning dia.yg kali ni sgt puas hati.
ni dr fb,
Tq kak, tudung ni mmg sgt cntik! jahitan kemas, n harga sngat berpatutan..next time kalu ada rezki kte tmpah lg ye..=)


ok..yg ni dari Aida Hashim..same jugak pattern macam aritu kak Aida ade order..yg kaler kelabu..dy order lagi skali..thanks kak ;D

**lihat contoh jahit tepi halus..ni la curly ye..lebih cantik dari jahitan biase..yg ni lebih up-to-date. kekal muslimah tapi lebih yakin dgn fesyen baru..






Friday, May 6, 2011

JOIN race dan DAPAT HADIAH BEST, and DUIT3x ^.^


HI hi...Assalamualaikum everyone.. saya ade great news ^.^


u all kesengkek kan duit(xde duit.)...ya? u all nak tak dapat duit dari game...dan juga ada hadiah yg MARVELLOUS gilezzz! IPAD, BLACKBERRY,

YA,...ini bukan omongan kosong.

semua pengguna BLOGGER boleh join, klau xde blog, guna FACEBOOK, TWITTER pun boleh join...

U all just click kat sini untuk join the race...ini bukan race yg berlari tu...tapi race kumpul peserta yg join the campaign terbanyak akan menang!!serius la

klik sini nak join, kena sign up, sebeum join the race.klik tau link yg ini....yg ni direct trus registration,


tengok yg best skali...........xsabar...


kang saya dah cakap,,just bring your friends, dapat duit dari situ...so kte kene berlumba...

sebenarnye saye pun tak minat mula2...tp ble tgok hadiah campaign ni bagi, trus terpikat! ^.^

ok let me tell u, lepas u all dah sign up,pastu ikut la ape yg dy nak tu...nak baca mengenainya, klik kat link kat atas.
lepas officially jd peserta korang dapt rm1,( wahh...join je pun dapat seringgit!) korang kena heboh2 kan di mana2 sahaja..kira bercampaign la...

sape yg berminat lepas korang hebohkan tu, yg join pulak, koran gak dapar mata. 1 unik klik akan membuatkan race u all bergerak 1km...berlumba2..
memang best...jom join/...tuan rumah ADDNURSHOP ni pun join... ;)

Monday, May 2, 2011

Tempahan Tudung Scallop labuh

i have some picture to share,



the latest order i'd finish for Aida Hasyim, XXXL scallop awning used cotton tshirt fabric..
i hope u like it. ;)

this is Aida Hasyim testimonial after she had received the parcel, im glad u know. ;)

"Alhamdulillah tudung dah sampai, nice work.. akk suka dua2 tudung ni.. just like wat i want.. yg pepel ok yg kelabu pun lebih kurang ngn akk punye, awning pun akk suke, pnjang.. anyway thanks zla!! "-aida hasyim 

and one more this i'd alter for her hijab, she said it it was too short for her, she ike me to extend the hijab a little. Actually i dont have any experienced in doing this, to alter from a small size of hijab to a labuh one, but i'd try, and this is the result, quiet fine. ;p i like it. it turns beautiful. they actual was just the black part.. i made the printed part.


but please no more alter after this, so so leceh..i will not except order for alter again, just for Aida Hasyim only.;p