ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, October 21, 2017

SERVICE TUKAR AWNING, SCUBA YANG PALING RAMAI SUKA

ASSALAMUALAIKUM

saya membuka Service yang paling ramai cari2..
Tukar awning anda sekarang kepada baru!

Tudung lama jadi baru,boleh lamakan lagi jangkahayat sebuah tudung.xperlu beli tudung baru :-) :-)
buat pe nak beli tudung baru tapi anda xberapa suka pakai, lebih baik tukar awning tudung yg lama yg lebih tahan lama..

selalu customer kami suka kain soft awning seperti dalam gambar, kerana ia tegak kemas dan nampak seperti ade awning keras,
nak masuk mesin pun boelh, mak mak tak perlu risau dah kalau tercampak tudung kat mana2 takde la nak patah2 lagi kan?? kan ?

untuk sehelai tukat soft awning kami caj rm15,
alhamdulillah ramai yg beri feedback positif atas service kami, untuk testimoni boleh scroll bawah sikit.

Whatsapp no tertera di gambar.Whatsapp sahaja,no.call..:-) yg jauh pos pun boleh

Http://www.wasap.my/60137905304







TESTIMONI TUKAR AWNING

 

Thursday, October 19, 2017

Bahan2 pewiit skincare terbaru, diskaun 50% !!!!!!! Pewiit skincare murah original

NAK CANTIK ?
guna je bahan-bahan yang digunakan mcm dalam gambar dibawah ni . sngt berkesanya walaupun bukan chemical . 
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? 
JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. 
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. .

TESTIMONI RUJUK RUANG KOMEN
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 
✔ semua msalah akn hilang 
✔ Tiada kesan sampingan 
✔ berseri2 
✔ 100% ramuan herba semulajadi 
✔ Banyak testimoni yg dh berjaya 
✔ muka bertambah licin 
✔ parut pon main jauh2 
✔ jeragat bukan main senang lagi hilang 
✔ jerawat nak naik pun tak berani 
✔ mengecilkan pori2 
✔ oil control 
✔ meremajakan kulit dgn tonner collagen ikan talapia
✔ jimat sbb dapat 8 item .
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
➽ TINGGALKAN NO.PHONE ANDA , NANTI KAMI PM WHPTSS ..
➽ FREE 3ITEM 
1) Perfume NEW*
2) tonner 125ml 
3) liquid lipstik (10color)
➽utk diskaun 50%..

➽FREE 3ITEM (TERHAD).. 

Klik siniHttp://www.wasap.my/60137905304

Betik

Minyak zaitun

Kayu manis

Alpha arbutine

Raspberry

Tea tree oil