ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 18, 2011

HADIAH UNTUK CUSTOMER


kepada customer yg pernah beli tudung dari Addnurshop,anda akan dapat diskaun 10%..untuk sebarang sabun Belina goat milk soap...

nak tengok senarai produk,boleh klik link ni


klau ada yg berminat,boleh tanya kami jika stok masih ade atau tidak,diskaun hanya untuk produk yg masih ada ye sbb sy nak buat jualan penghabisan stok..pelanggan yg terpilih akan dapat diskaun 15% ;D

kepada yg baru nak beli pun ,anda boleh tuntut diskaun 10% tu jika nak beli tudung bersama sabun...(diskaun hanya sah untuk yg ingin membeli sabun susu kambing ni..)

kepada yg tidak tahu keistimewaan sabun ni...boleh tgok testimonial di GOOGLE..memang tak dinafikan kebersanannya..

kepada customer yg tidak pernah membeli dari Addnur,saya akan memberi anda 5% diskaun untuk pembelian atas RM20,jika lebih RM40 anda akan dapat diskaun 10%..yes, tak tipu..murah2 ni.sangat rugi klau tak beli...

Sabun Susu KambinG Belina dapat menghilangkan jerawat di muka, dan dapat mencerahkan muka yg kusam kepada kuit yg asal kembali..Keberkesanan bergantung pada individu..

Tempahan tudung nikah dan lain2.jom tengok..

Assalamualaikum

hi ...good night everyone..mlm2 ni sy nak update skit pasal tempahan tudung dari Siti Adah..thanks awak tempah ngan sy ;) die tempah saya jahit tudung nikah dy..tudung dy nak ni  simple aja..tp cume ditambah grand nya ditambah satin sahaja..sesuai dgn nikah yg simple dan muslimah ;D

kain2 ni semua dari dy..yg purple tu tudung nikah..yg tudung pink tu dy tempah jahit tudung scallop..

klau sape2 nak tempah satu2 mcmtu..boleh bg kain kat saye..upahnye cuma RM20 sahaja untuk satu tudung labuh scallop...xkisahlah nak syria atau yg ade awning..kok pokoknya...upahnya sama....tepi jahit tepi halus ya...nanti sy tunjuk skali tudung yg ditempah Aida hasyim..tepi dy jahit tepi halus,baru nampak cute aje tudung tu walaupun labuh ..

ok first yg dari CT ADAH ye..





ok sy nak tunjuk yg pink pula...i need to show the backview of our Scallop..sgt beralun dan cantik..tapi kena pandai susun ya..kena creatif la ye  


from Siti Norsaadah,thanks for the Testimonial ..huhu

ni sy amek dr msg..
tdung dh smpai.cantik sgt! Esp awning dia.kemas n pjg.suka2! thanks ye! =) tq again.dh byk kali kte tmpah tdung nikah 2.sume xbrape cntik awning dia.yg kali ni sgt puas hati.
ni dr fb,
Tq kak, tudung ni mmg sgt cntik! jahitan kemas, n harga sngat berpatutan..next time kalu ada rezki kte tmpah lg ye..=)


ok..yg ni dari Aida Hashim..same jugak pattern macam aritu kak Aida ade order..yg kaler kelabu..dy order lagi skali..thanks kak ;D

**lihat contoh jahit tepi halus..ni la curly ye..lebih cantik dari jahitan biase..yg ni lebih up-to-date. kekal muslimah tapi lebih yakin dgn fesyen baru..