ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, August 10, 2011

SALE..! dont miss it

Assalamualaikum semua,

Contoh Syria Labuh 20",anda boleh tempah mana2 fabrik kain yg diminati, email kami, buat payment, dan kami akan trus recordkan tempahan anda,,;p memang best ada koleksi syria yg labuh sendiri kan.design anda sendiri terutamanya..pasti tak sama ngan lain kan ;p
contoh Syria adalah seperti ini :

RM50 / 1 SET
Tempahan Suhailee Izan

harga adalah bergantung kain yg anda pilih.

OK..saya nak buat SALE di sini..! ;p

CODE : PINK POLKA DOT
PRICE : RM45
sale price : RM42

SOLD OUT

CODE : Hitam denim
awning guna pengeras lembut supaya muka tak bulat ;)

PRICE : RM45
sale price : RM42

SOLD OUT



SALE! ;D

CODE : SALE 1

PRICE : RM37
PRICE : RM32 only




SALE! ;D

CODE : SALE 2
1041 purple cotton TSHIRT  printed
price : RM35
RM32 SAHAJA
size : M 



SALE! ;D

CODE : SALE 3
price : RM40 
RM35 SAHAJA
size : L

SOLD OUT

SALE! ;D

CODE : SALE 4
code : 1041 PINK GREY
price : RM37 sahaja
RM35 SAHAJA
SIZE : M

SOLD OUT


SALE! ;D

CODE : SALE 5

price : RM40 
RM37 SAHAJA
SIZE : M

SOLD OUT


SALE! ;D

CODE : SALE 6
lycra timbul
PRICE : RM40
PRICE : RM35 ONLY

SIZE : M


SALE! ;D

CODE : SALE 7
colour : PINK PASTEL
AWNING ; sgt cantik and exclusive mcm songket kilat dy.ade batu2 yg berkualiti di awning.
price : RM40
PRICE : RM35
size : L

RESERVE
sold out



SALE! ;D

CODE : SALE 8

colour : PURPLE
AWNING ; PRINTED LYCRA (exclusive), saiz awning ni kte kelihatan molek2 muat je.;)
price : RM40
PRICE : RM37
size : M

SOLD OUT



SALE! ;D

CODE : SALE 9
PRICE : RM45
PRICE : RM40 ONLY.. ;p 

SOLD OUT

murah sgt dgn material awning yg mahal.


SALE! ;D

CODE : SALE 10
PRICE : RM45
PRICE : RM40 ONLY.. ;p 

murah sgt dgn material awning yg mahal.


SALE! ;D

CODE : SALE 11
PRICE : RM45
PRICE : RM40 ONLY.. ;p 

murah sgt dgn material awning yg mahal.
SOLD OUT

SALE! ;D

CODE : SALE 12
PRICE : RM45
PRICE : RM42 ONLY.. ;p 

murah sgt dgn material awning yg mahal.
RESERVE


SALE! ;D

CODE : SALE 13
PRICE : RM45
PRICE : RM40 ONLY.. ;p 

murah sgt dgn material awning yg mahal.




sila buat belian melalui email ziela_gurlz@yahoo.com.
t.kasih ;)

Tutorial Scallop

Assalamualaikum, atas permintaan pelanggan2 sy telah buat tutorial mcmane nak pakai syria scallop labuh ni,,ataupun segala jenis scallop, tapi video nya salah rotation sbb sy record pki hp je..yg ada laptop tu boley rotate kan laptop anda,klau pkai computer, kena rotate kan kepala anda ..;D

tapi sy pakai pun xbrape lawa,mesti ramai lg yg pakai lg lawa..sy pun xreti pakai bila xtengok cermin..tu main pusing2 je..tapi bolehla skit2 sy nak tunjuk mcmne dpt alunan tu ;p 3 minute and u ready to go out with gorgeous look.;p




mula2 twist, betulkan bahagian depan sambil tarik kat bahu, betulkan bahagian belakang bagi sama panjang dgn depan,,depan lawa alun belakang pun lawa ;) ;)

then lepas tu betulkan bahagian depan kembali...
klau nak pakai pin punboleh, supaya tak lari kat bahu tu ..selamat mencuba ;)