ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, August 5, 2013

Selendang Premium Chiffon from UAE dan satin trims di keliling Shilla Amzah Style

ASSALAMUALAIKUM
SAYANG SAYANG SEMUA
SAYA ADA SHAWL CHIFFON YANG BARU..CONFIRM MELETUP KALAU PAKAI COMEL GITU!





Selendang Premium Chiffon from UAE dan satin trims di keliling
Ukuran aggaran - 28 in x 66 in
Kain - Premium Chiffon
Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti
Jenis - Corak Modern
Potongan - Shawl panjang
Quality - Tinggi


CODE : CPO 01
PRICE : RM40
still available


CODE : CPO 09
PRICE : RM40
still available


CODE : CPO 05
PRICE : RM40
still available



CODE : CPO 02
PRICE : RM40


CODE : CPO 03
PRICE : RM40

not available,sorry




 
CODE : CPO 04
PRICE : RM40

CODE : CPO 06
PRICE : RM40
not available,sorry




 
CODE : CPO 07
PRICE : RM40


CODE : CPO 08
PRICE : RM40
not available,sorry




 
CODE : CPO 10
PRICE : RM40

CODE : CPO 11
PRICE : RM40
not available,sorry



 
CODE : CPO 12
PRICE : RM40


CODE : CPO 13
PRICE : RM40
not available,sorry





UNTUK MEMBELI,,SILA ISI FORM DI ATAS BLOG UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN POS.THANK U..BYE BYE

ANY QUESTION , 0137905304

Selendang Pashmina Premium Sutera Nepal






Assalamualaikum

koleksi baru untuk order, Selendang pashmina sutera yang cantik

Selendang Pashmina Premium Sutera Nepal
Kain - Pashmina yang di gunakan oleh Hana Tajima untuk membentuk cara pakai tudung ala Dutch Ladynya.. sungguh unik
Size - 64 in x 26 in
Jahitan - Busana Besar
Jenis - Corak Modern
Potongan - Segi Panjang Besar
 

Selendang pashmina sutera yang cantik
Setiap selendang pashmina sebelah warna gelap dan sebelahnya warna cerah kerana tenunan. Selendang pashmina premium boleh juga di gunakan sebagai shawl. Pasti anda nak simpan sendiri semua koleksi warna yg ada. Lagi lagi lagi kalau anda peminat setia pashmina premium seperti saya.
Ramai yang bertanggapan Pashmina ni panas, hai langsung tak betul, saya ni peminat setia Pashmina premium, saya suka sebab fabriknya lembut lah sangat sangat, bila pakai senang nak lilit dan terletak, senang nak pandankan dgn baju, boleh pakai dgn jeans casual dan kalau adjust cara lilit, boleh guna untuk pergi majlis glamour.
Ustaz Don pun fevret Pashmina premium!

 




im in l0ve with it..i used t hate pashmina before because it is not soft!
but now i found the best plain pashmina!

cik zla pakai gaya hana tajima style loose

ni pula gaya labuh utk si comel bertudung labuh...sebab pashmina ni saiz besar..cutekan..awak pun boleh bergaya begini..





Selendang Pashmina Premium Sutera Nepal


PRICE : RM40 zaharah boutique price- RM30!! our offer



from exclusive boutique - ZAHARAH




colour : cream light
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available



colour : light nila
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order


colour : red heart
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available

colour : purple
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available

colour : dark choc
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available

colour : black
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available

colour : hot pink
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available

colour : light purple
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available

colour : champange
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

sold out

colour : sweet green
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order

available




colour : sweet pink
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order


sold out

colour : orange penang
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order


available

colour : cream gold
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order


available


colour : dark blue
PRICE : Zaharah Fix Price RM40 - Addnurshop SPECIAL PRICE RM35!!

fill form at blog www.addnurshop.blogspot.com
to order


available

















Thursday, August 1, 2013

TUDUNG SOFT AWNING LABUH

assalamualaikum semua

kali ini addnur mengeuarkan koleksi terbaru INNER NECK ..sekarng ni memng rmai yg mint pkai inner neck ni sbb tak payah susah2 nak jaga pngeras..klau ade pengeras ni susah nak basuh ...

inner neck ni tak payah susah2..sbb dy takde pengeras.. kte just sarung je ikut sedap..hehe

ok ni ade contoh inner neck labuh..tapi boleh order jika mahu inner neck yg lebih singkat..
kali ini order dibuka utk inner neck warna


INNER NECK ADDNUR  ada 3 saiz:


HARGA TEMPAHAN :

IKUT GRED
LAGI TINGGI GRED MAKIN TINGGI HARGA

SAIZ XL DAN XXL : RM65 / RM60
SAIZ L : RM 50
SAIZ M DAN S : RM35-RM40






SIZE M

SIZE M









PILIHAN WARNA:

HITAM, 
DARK CHOC,
MUSTARD(KUNING), 
OLD GREEN,
PEACH,
DARK PINK,
PINK PASTEL, 
CREAM
GREY
DARK GREY
BLUE

gambar2 code colour akan saya masukkan juga kemudian supaya anda dapat melihat kesesuaian warna

ini contoh2 gambar inner neck yg ada, silalah cuti mata ye,


  
            




ini saya ada contoh pakai inner neck labuh hitam..memang best sangat pakai, rase mcm pakai tudung biase je,mcm tudung bawal..selesa and simple..yg pasti labuh dan tak payah nak risau2 pikir tentang nampak tu dan ini..hehe ;D

wat mase ini ade ready stock untuk hitam, dark choc, and blue.later akan sy masuk gmbr..confirm cantik and selesa..wat pergi office hari2 sgt sesuai, and lg senang nak siap pagi2 tak payah en suami tngu lame2 kan..huhu ;)

sebarang tempahan please forward ke email ziela_gurlz@yahoo.com

ataupun like ADDNUR SHOP di facebook page..dan anda boleh tanye di sana..

and kepada pelanggan,saya minta tolong jika ada tempahan,sila confirm kan tempahan anda dahulu sebetulnye, jika terlalu banyak soalan saya perlu jawab, takut nanti saya sendiri yg akan confuse dgn tempahan anda..jadi tolong ye ;) tapi klau nak tanya soalan pun xpe,asalkan jgn terlalu byk,,

contohnya jika nak tempah inner neck atau pun syria biase, sila tulis dgn jelas tempahan anda, dan jika tidak tahu saiz yg sesuai, sila bgtahu brape labuh yg anda mahu ( contoh klau syria, saya nak labuh depan 22 inci).. dgn begitu, saya boleh tahu saiz yg sesuai dgn anda..