ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, July 17, 2011

FABRIK COTTON TSHIRT JULY .WEWWIT

sy dah tak larat nak celoteh..penat sgt2 ..tp sy update jugak yg telah dijanjikan.kode2 semua telah ada..just forward tempahan ke email sy ye..kepada yg msg sy kat hp,kdg2 sy tak reply sbb sy sibuk ataupun dah xde krdit..utk lebih selamat,just tinggal je email kat inbox sy ye..lengkap2 tau. ;)

COTTON TSHIRT BEST - SGT BERKUALITI KAIN NI ****



alamak termiss.code : COTTON JULY 1












FABRIK JULY BARU

Fabrik yg fresh dari ladang - sy tak perah tgok lg org pakai kain kedut2 ni..dy a bit shine yg memg lawa..
dy plain dan byk pilihan..cepat grab ye sebelum abis seperti pelangi yg kebanyakannya dah habis..minta maaf terpaksa kecewakan ramai yg order sbb fabrik dah habis.klau yg xde stok kain tu klau nak boleh ganti dgn fabrik baru ni..

suggest sy untuk fabrik kedut sesuai buat syria biasa da scallop..sy boleh bygkan lawanye ;)

 
sila enlarge supaya penglihatannya lebih jelas

dari kiri 9,3,4,12,10 - ready stock