ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, August 5, 2009

CURTAIN STYLE

assalamualaikum..;p so ni contoh-contoh curtain yang ada kat bengkel kami..macam macam jenis ada..tang modern tang kampung tang ulu tang jurai-jurai semua ada...we pun ada terima order for curtain, boleh juga reka style sendiri dan bagi kami buat..so we recommend for those who interest dgn langsir ini mesti diorang bawa sendiri kain..and pilih style..baru betul2 puas hati dengan outcome nanti. ^.^
sebenarnya,susah juga nak jahit langsir..tapi alah bisa tegal biasa..(",)



MODERN CURTAIN

MODERN MOOD

SCALLOP

banyak lagi picture2 yang tak dimasukkan lagi..

sulaman tangan ADDNUR




TUDUNG GOOD QUALITY FOR SALE









































satu corak dalam seribu TUDUNG ADDNUR


antara contoh2..tapi tempahan bolehlah dibuat menikut citarasa warna masing-masing