ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, December 2, 2011

SENARAI TEMPAHAN

assalamualikum..;)

disebabkan tmpahan yg byk utk raya haji, masih ade lg balance tudung yg xsiap, tdung2 ni sy akan jahit mase cuti sem nant..sbb jadual sy sgt ketat..dan perlu fokus pd pmbeljaran..duit yg telah sy terima tidak boleh dipulangkan kembali, kecuali jika kain anda belum sy beli..kesian la pd sy, sy telah bgtahu sy menjahit hanya part time..sbb sy full time study..pada waktu lapang atau cuti je sy jahit..tak mungkin boleh siapkan berpuluh2 tempahan dlm mase yg singkat..klau boleh sy nak beri yg terbaik..tp ade customer yg mendesak..pada yg dah mnta refund duit..maaf sgt2 sy terpaksa blacklist name anda..harap maklum..kerja2 pos tudung pun terpaksa sy minta tlg ibu dan abang sy walaupun mereka ada kerja masing2..

Senarai tempahan semasa cuti raya haji:

Azizah Salleh 
 1 INECK 20" CREAM   
 2 SB 20" BLACK

Salwa
 1 SSL LIGHT PURPLE
 2 SSL LIGHT GREY

ARIZA 
 1 AWN SCLP DARK BLUE   
 2 AWN SCLP LIGHT PINK **smua buat saiz l 
 3 AWN SCLP LIGHT GREY muka kecikkan 
 4 AWN SCLP DARK PURPLE - satin awn*   
 5 AWN SCLP LIGHT ORANGE   
 6 AWN SCLP PINK MASAM   
 7 AWN SCLP PINK PURPLISH - satin awn*   
 8 AWN SCLP LIGHT CHOC (TEH SUSU) satin awn*   
 9 AWN SCLP LIGHT TURQOISE   
 10 AWN SCLP 2TONE OREN TANAH   
 11 AWN SCLP 2TONE PURPLE BIRU    


Fatimah Harun
1  inner neck L dark maroon
 2 INNER neck L white creamy
 3  inner neck L Dark grey
 4  inner neck L turqouse  


PN KU PUTERI 
 1 SSL dark choc   
 2 ssl old green *dah byr rm100 
 3 ssl sweet purple inner pink *
 4 anak tudung hitam and cream  


mima johar      
 2 tudung inner tanpa pengeras xl labuh (22").. 1 brown.. 1 cream..                                
 2 syria scallop labuh 20"  - 1 purple dan 1 dark grey          


YATI KEMAMAN 
 1 SSL HITAM XL   
 2 SSL PINK BELACAN XL  

MADIHAH MUNIM
 1 inner neck m pink belacan

yg dah slash tu sy telah siap dan telah pos ke alamat yg diberi..insyaAllah semua dah trime.ada name yg tertinggal, tp nanti sy update lg..klau tiada dalam senarai nama pd yg dah buat bayaran, boleh tngal msg pada chat box di blog, ataupun boleh email sy..terimakasih..


mood:sgt penat +.+