ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, July 27, 2011

Tempahan Azizah Arifin, KLCC and Madihah Munim

ya yabeda bedu..penatnye sekali skala hilang kwlan sy ;)

5 tempahan Azizah Arifin.will pos on 28/7/2011

kain pelangi ni mahal dan susah potong,kte kene pilih corak yg sesuai baru dapat corak yg lawa mcmni ..mcm tiz zaqyah punye tudung kan.;p



guna kod 1607 -2  seperti di bawah.
hampir sold out T_T



ni ramai puji lawa..twist sebelah dapat bunga,sebelah lagi kulit harimau..scallop jadi cantik ;)
awning sy bagi matching cantik2..supaya anda byk pilihan.berbaloi dgn duit yg dah dibayar..;)


ni takyah cakap , memang lawa kaler ni! tapi sory dah sold out..


lawa lawa..bunga kecik2 mcm chinese cute2..ni kod 1611 yg kain baru tu.sbanarnya warna dlm blog tak byk, tapi sy ada byk sgt warna utk patern ni.lbih kurg 7 warna rasenye..nnt akan sy jual ready stock saiz kecik skit dari XL Syria Scallop labuh.harga RM50 sahaja.beli dua RM45 satu.;p sesuai sgt pakai raya..pakai g keje ari2 pun membuat kte yakin.


sudah siap kak Azizah punye..thanks kak.;D


yg bwh ni tempahan Kak Madihah Munim for her mom,senang pakai,

TUDUNG SCALLOP AWNING TANPA PENGERAS ( sebenarnya singtkan SATP, yg SSATP kat entry sebelum ni tersilap)


1. SARUNG
2.TRUS TWISS KAN TUDUNG

SENANG ;D


COLOUR : koko milo and oren lembut sgt ( tah pape je ayat sy)

bye! penat sudah.takleh type byk2.. ;o