ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, March 10, 2013

Tempahan customer-awning scallop

Assalamualaikum

sy berjaya siapkan tudung awning scallop yg ditempah oleh kak Iftitah...terima kasih kak ;p

akak ni pilih kain ni..



and satu lg akak ni nak pink pastel

jenis adalah awning scallop...dy mintak awning tu besar sikit sebab die jenis muke tembam mcm tuan rumah ni ;p hee mcm sayalah kot tembamnyee..

jadi terjadilah tudung2 ni..telah selamat diposss alhamdulillah akak iftitah dah terima..dan dy suke..



kain ni lebih mahal dari yg lain sebab kain very high quality..kain ni org pngil muskeed..yg hitam putih ni..

lagi satu zla dah pos kat sorg lg customer name Azleen,

dy order inner neck tp dy nak besar lg awning dy sbb muke jenis chubby jugak..alhamdulillah dy suke  dgn size tu..

ni komen akak tu lepas try...sy suke sgt akak suke...

"salam. dh dpt parcel. sgt berpuas hati saiz tu... nk tany.. warna apa yg ade? Nk order.. Tp kali ni saiz XS sbb nak cover leher utk shawl jarang.. yg u bg td tu siza M.. Huhu. Tlg bgtaw warna apa yg ada... Nk beli semua warna klu mampu.. Muka mmg sesuai sgt2.. Puas hati..."

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah.. ^_^