ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, March 24, 2012

tempahan mac2012


tempahan kak Mariam
awning scallop saiz XL
from left = turqoise dark,pink sweet, light orange.

tempahan pn ku putri

tudung tempah from Ariza

actually ade byk lg..buat mase ni sy upload  ni dlu..
sebab ni la sy lmbt jahit tempahan2 yg ada..sbab satu customer pun byk helai yg ditempah..
kepada yg sabar, tq so much sbb faham dan xpressure sy..klau tak pressure,sy leh jahit dgn hati2..klau nak jaga hati customer,kne la buat elok2..

terima kasih jugak kat customer2 lain yg sudi tempah,beli ataupun just tengok2 je blog sy ni dan fb..sebab tula blog ni still alive..
jgn serik beli lg..we will do our best..and jgn lupe pray for my success in my study.1 more year to go..klau abis tepat pada masanye, leh sy jahit byk2 lg untuk anda anda anda semuaaaa... ;)

bye..Assalamualaikummm