ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, June 27, 2011

Tempahan Fatimah Harun ;)



kak fatimah tempah size L..thanx kak.
material kain di atas special lycra, dy ade corak timbul gitu.
boleh klik sini untuk tengok..


yg ditempah di atas adalah code 3 dan 11.

yg ni tempahan Yaty Rushdi,dah siap wak, petang ni sy pos.


guna kain ni,

code 5408 - no 1

Yaty tempah saiz M, syria biasa,cantik kan lepas dah siap ;)

comment Yaty Rushdi lepas trima

"Salam zla.. tudung syria da sampai da,,cantik sgt n match dgn baju tu..thanx zla..sy sgt berpuas ati.. ^_^  "- Yaty Rushdi

have a nice day ;D

Friday, June 24, 2011

INNER SYRIA PRINTED

sini ada corak yg paling terbaru dlm koleksi Addnurshop

utk pilihan anda, boleh match dgn Syria scallop labuh pelbagai warna..ataupun syria plain,kain sgt selesa dan sedap..

sy wat longgar2 je ( xketat seperti di pasar mlm ;D) supaya bila pakai leh tarik kat pipi utk tak tembam, lg pun klau pakai inner ketat2 nnt sakit kepala..berdengung bengang je..;(

inner sahaja tidak dijual ye harap maklum,

code : INNER COTTON BELANG 1

code : INNER COTTON BUNGA 2

Thursday, June 23, 2011

Pengumuman

salam semua

kepada yg order minggu lepas, tempahan anda sy terpaksa tangguh 3 hari dari hari isnin 20 jun 2011 hingga rabu 22 jun 2011.. ssebab sy terpaksa blik kampung disebabkan kematian atok sy..jd, hari ni sy dah mula siapkan tempahan kembali.harap semua bersabar,.

harap maklum.mintak maak atas segala kesulitan.

Saturday, June 18, 2011

Syria Plain Addnur

Hi..saya nak update blik post Syria Addnur Plain
labuh nye tutup dada..dgn harga RM30- RM38 sahaja.. inner 2 colour 2 lapis.kain berkualiti..

for sale
size S
rm32 only
material : cotton tshirt ( sgt selesa + sejuk)



material tudung atas ni ade yg cotton tshirt ade yg lycra..jadi up to you boleh request..

PRICE : RM38
SIZE : M

SIZE S SYRIA PLAIN PURPLE
RM33 ONLY..


DARI KIRI : PURPLE, DARK BLUE, LIME GREEN
MATERIAL : LYCRA

BLACK
YG KIRI COTTON , KANAN LYCRA

(yg ni actually klau order yg plain sahaja tidak ada yg corak tu,ni customer mintak inner printed, jd saya kedepan kan yg printed, sy tindih dua2)

lupe nak cakap, warna tudung syria plain boleh pilih disini,klik

COTTON T-SHIRT (sejuk and selesa) i recommend for Syria


LYCRA

nanti akan dimasukkan..sbb nak masuk warna koleksi terbaru baru dapat ;)

Thursday, June 16, 2011

Tuesday, June 14, 2011

Tempahan Farah Dura

thanks Farah

atually farah ni duk dkat je ngan umah sy,,

dia minta sy repair tudung lbih kurg mcm inner neck , tp printed cotton punye..farah minta sy tukar awning dy kepada awning yg biase( yg ade pengeras), tp sy terlupe nak tgkp gmbr..sbb nak cepat pos td,,sbb farah nak tudung sampai 15 jun..so sy rush gle nak siapkan tudung2 dy ;D sebaik sempat cik farah.

dia ada anta tudung oren yg die suke..dy tempah sy wat tudung hitam pkai cotton hitam sebijik mcm tudung dy tu,,and inilah hasilnye, RM30 only. very the selesa and serap peluh kain ni..


lagi satu Syria cotton saiz S..kaler purple sweet..material sama mcm kat atas.

PRICE : RM33 (INNER 2 SIDE)


cube u all tengok kat tempat lain, ada jual harga rendah mcmni?yg ada saiz pendek lg dari yg atas ni tp harga RM35..xcaye search sendiri..yg harga RM33 ni sangat berbaloi ,kain pun sedap. ;)

Tuesday, June 7, 2011

Tudung AWNING gorgeous!

ade tudung awning baru siap ..tudung berawning..kali ini ukuran awning ukuran seperti tudung ariani..dy nampak cantik je klau pakai.
hanya RM40 SAHAJA.

\
colour : PINK PASTEL
AWNING ; sgt cantik and exclusive mcm songket kilat dy.ade batu2 yg berkualiti di awning.
price : RM40
size : L
jahit tepi : curly / biasa 



colour : PURPLE
AWNING ; PRINTED LYCRA (exclusive), saiz awning ni kte kelihatan molek2 muat je.;)
price : RM40
size : M
jahit tepi : curly / biasa

About AddnurShop

SEBARANG BELIAN ATAU TEMPAHAN SILA KE BLOG UNTUK MAKLUMAT LANJUT sila ke ke blog untuk melihat koleksi tempahan dan fabrik kain...ATAU BOLEH EMAIL KE

ziela_gurlz@yahoo.com

jgn meninggalkan pesanan di kotak chat box di belah kanan, kerana sy tak perasan msg disitu.kdg2 tak berjawab..kat situ bolehlah meninggalkan Testiomonial, puji-pujian utk membangkitkan semangat kami..hehehe gurau saja. klau nak pesan email ok.;)

sekarang tak payah nak kate memang ramai blogger yg jual tudung..memaaaaangg ramai sangat..
boleh kata yg sy suka yg femes2 seperti RADIUSITE, INDIANA BOUTIQUE.. ni memang tiap2 hari sy tengokla..memg mcm2 tudung dy..

Tetapi di mana kelainannya ADDNURSHOP ini..haa tu yg saya nak jawab ni..baca ye jgn tak baca...

Kami sering mencari2 fabrik yg cantik dan exclsive untuk membuat tudung yg lain dari yg lain..kami tidak mengambil borong,dan tudung ADDNURSHOP COLLECTION adalah 100% buatan sendiri..kebayakan pelanggan kami adalah mereke yg berminat dgn tudung yg menggunakan kain berkualiti dan kelainan, si penggemar tudung labuh tetapi tetap bergaya - yela skrg ni dah tak pakai dah tudung bawal bidang 60"- jd kite tukarkan kepada Syria labuh dan lain2,, mereka yg suka menempah tudung yg mengikut citarasa sendiri,mereka yg telah mencuba tudung kami pasti mengetahui kriteria kami.. jadi,kepada pelanggan yg bertanya kenapa tudung kami mahal, cotohnya tdung syria scallop labuh yg berharga RM60,sbanarnya ia tak mahal langsung..dgn menggunakan kain yg tiptop org kate,kain pun dah mahal ( kami tak beli kain murah ye)..jahit satu2 dan tidak cincai,ia tidaklah mahal langsung dan sgt berpatutan..cube bygkan tdung singkat saiz M PUN RM50,ambil borong lg..tapi kami RM60 - RM65 saiz lebih JAUH besar dari M..jahit tangan satu2..teliti satu2..samapai tension manjahit..oh mak ai dah murah sgt(johan raja lawak)hehe..xpela demi yg terbaik sanggup tension pun xpe.boleh bandingkan ya..cuba dulu baru tahu..;) klau dah nama borong,tahulah bagaimana mereka membuat tudung di kilang..beramai2 dan kadang2 tidak teliti..jgn kata mahal tapi tentu mereka yg papepun kami akan cube yg terbaik.. CUSTOMERS ALWAYS RIGHT.

meh sy kenalkan diri sy saya,zla Adam - si tukang jahit, umur sy baru 22 tahun..sy dah blaja jahit ni sejak dulu, yela ade cikgu kat umah ni ( MAK saya) hehe


sy yg belah kiri tu bersama kwn sy mase kt lab ni..

my lovely mom - ni pun menjahit skali..huhu

OK..anda semua dah kenal kami,so dont hesitate more ok.byk2 bli tudung and support kami ya..mane tahu nnt leh buka boutique sendiri..butik tudung biasa and tudung labuh gitu..waa senang la akak2 ni nak shopping tdung..hehe berangan2.ok..have a nice day..sy nak masuk duty blik ..ni nak wat tudung scallop awning labuh cik pah and nak tukar awning tudung Farah Dura..i love u all.bye! ;D

Thursday, June 2, 2011

NAK BLAJA MASAK?

hi everyone...bored staying at home?for long holiday..

boleh try masak2 resepi yg mudah dan senang..my moms blog..jom terjah

http://addnurrasa.blogspot.com/

Wednesday, June 1, 2011

Tempahan Syakilla Ishak baru siap..;)

Assalamualaikum..lame sy xupdate..arini update skit la pasal tmpahan yg sy bru siapkan..
kak Syakilla dr Puchong punye..msti u all tgok name same je kan..sbb kbanyakan customer sy return customer..terima kasih byk2 krn bg sy smgt nak truskan usaha ;D


yg 2helai ni kak ni mntak same mcm dlm gmbr tp besarkan lg 2inci..





adik kak Syakilla pun tempah jugak tp saiz standard M and tak scallop...dy mintak same hijau dan corak yg same mcm akak dy..satu hijau dan satu scallop..


Saya harap akak suka dgn kerja sy..;)

yg ni tempahan dari Farah,dy tempah tudung syria cotton saiz M standard...same mcm gmbr kat atas ni syria warna ungu and hijau  contoh saiz dy..kain ni sejuk and selesa sgt..sesuai nak pakai hari2 dan klau yg nak cepat siap dan cun,bolehlah try syria ni..yela kdg2 kte memang takde mase nak siap lame2 nak belit2 shawl bagai..klau ade syria ni sarung je..simple tak payah serabut2 sgt..sbg Islam pun pntingkan ksederhanaan dlm berfesyen..klau nak kluar nak smbhyg pun senangkan,dah smbhyang sarung je blik dah siap..30minit jd 10 minit..klau berminat,boleh tempah dan kod sila pilih pada FABRIK,boleh klik kat sebelah kiri blog kat bhgn atas..



itu aja..bye!