ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 30, 2012

RAYA ORDERR

assalamualaikum semua...sy telah tukar tarikh untuk membuat tempahan kerana sgt2 tidak sempat utk upload guideline...seriously tak sempat ;( masa utk diri sendiri pun tiada kerana bz menyiapkan projek.tarikh jadual akademi utk menghantar projek telah dilanjutkan, yg sepatutnya buhujung bulan 5 kena anta, tapi dilanjutkan sehingga awal bulan jun..jadi sy terpaksa teruskan usaha utk menyiapkan projek sy.HARAP MAAF  ;( bawah ini sy telah update tarikh baru..sila baca kembali ye.








sy just nak inform sy akan buka tempahan untuk rayyaa yeah..walaupun lame lg nak raya,tp sebabkan rmai customer yg tanya,insyaAllah sy akan ade mase jahit walaupun sy bekerja di JKR sepanjang ramadhan ni, sy berbesar hati nak jahit tudung2 syg2 semua ;p maaf klau sy tak sempat bls emel pd sesape yg nak tempah,skrg sy sgt busy dgn study sy..hukhuk.da dekat 2 bulan tak active jahit utk customer.sy akan menyiapkan tmpahan yg ade lg yg xsiap sebelum ni waktu sy free.kepada yg nak tempah utk raya, boleh anta detail lengkap kat email sy mulai isnin 18/6/2012.hari ahad 17/6/2012 sy akan upload guideline untuk tempah tudung..so please2x sgt baca sebelum tempah,sbb nant sy jadi pening bagaimana nak jahit tudung syg2 semua ;p jd biar tempahan tu clear,senang urusan sy,jd anda dpt tudung pun puas hati ^_^..and then next week dlm mngu 26/5 hingga 2/6 sy akan upload kain baru untuk corak gorgeous2 org lain tak pakai lagi bau kedai.hehe ;p so klau nak tngu kain corak after sy upload boleh tempah..harap maklum.waa pngumuman panjang berjelee