ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Testimoni Customer


Terima kasih smua..tak dapat bayangkan betapa besar hati saya..betapa terharu dan gembira sy dgn testimonial yg ditinggalkan oleh pelanggan2 Addnur ;D - Zla Addnur



Salam sis,

Akak dah dapat tudung hari ni …. Cantik & jahitannya kemas.
Insyaallah, bisnes boleh berkembang kalau dapat maintain kualiti.

Fabrik mana yang mana masih ada stok?
Akak nak tempah lagi. ( 18 mac 2013)


Slm. akak dah terima tudung dari Zla. suker sgt2. you go girl! The workmanshipm design and the way u mix n match the color were soooo great. i love them so much and can't wait to wear all of the. thanks dear for making my day with your lovely tudung. nak tempah lagi boleh tak? n not to forget you gift. so sweet of you. thanks so much!" - Ariza , JB (16 MAC 2013)

salam zila. parcel tdg dh sampai.cntik! sy suka. teriam kasih byk2 tau. sy beli. - ZAHAR NISA (tempahan 5 helai tudung tanpa pengeras singkat bahu) - 15 JUN 2012


salam. zila, saya baru terima bgksn tudung.terima kasih byk2.saya sgt berpuas hati sehingga ibu  saya pun berminat dgn scallop labuh tu.boleh terima tempahan lg tak? -PN PUTRI (30/11/2011)


thanks zila, tudung sy bru smpi..ok sgt..nnt klau sy nk order lg sy email ila ek..YATI KEMAMAN (28/11/2011)


slm. akak dah terima tdg2 zla.caannttikkk sgt2. hepi giler. it is perfectly done my dear! espcly those with satin. akak mcm suka sgt dgn satin  tu. balance yg lg 1 bukan sation tu nanti zla tuka jadi satin , blh tak?nanti akak byr la different dia nanti. mcm nak order lagi 6 psg. blh tak. this time all tones n silk. x kesah la bila nak siap. janji zla wat utk akak. wah! x sabar  nak g ofis melaram tdg baru ..hehehe ;p  -KAK ARIZA (16/11/2011)




slm akak zila, maaf tau gngu, ayu cum ank bgtau akak, t lau akak ada tudung2 baru akak bgtau ek. ayu nk sgt beli tudung2 addnur, cantek, selesa n lain dr yg lain sngt akak..tp lau bley xnak ada pengeras sl muka ayu xsesuai.hehe..trima kasihye akk ;) -- NORHIDAYU(30/10/2011)


salaam ziela akak dh dpt tdg tau, tq so much! suka sbb jahitan kemas! ;p  -KAK ARISKA (6/10/2011)
zla, saya da dpt tudung...tq..cepat sampai...like...like...2 tudung ni saya suke...akak2 kat opis pun puji jahitan zla kemas n cantik...berbaloi....tq ek...len kali bole bli lagi...=)) - Miss Durian - buy SALE 4 AND SALE 9




akak dah terima...tq tq. ni nak kena belaja pakai inner neck pulak..asik syria je kan kan kan...the bet thing is, akak dah jumpa labuh yg akak nak..dulu nak tempah, xtau nak ckp camane...:) - fatimah harun



As salam sis, ika da terima tdng.. Lawa sgt!! Ika suka labuh2 cmtu.. Kemas! Kat luar sush nak jumpa labuh yg ika suka Hehe mak ika pun suka.. Kalo bole ika nk tmph sume kaler.. Tapi kne la tnggu sis free skit kan.. ;-)  - IKA ZUHARINA


Zila, tudung akak dah sampai. Thank you. Nice. next time nak tempah lagi. Nasib le tempahan dah ditutup, kalo tak akak tambah order. - kak lyda
salam,

saya sudah terima tudungnye...cantik..terima kasih..

boleh buat tempahan x?? ni saya sertakan formnye.... - Amalina rafiee



Salam..akak! thanks a lot sudi jahitkan tudung utk sanding wrna pink, awning brocade ni wpun sangat2 last minute n ssh nk jahit..smpaikan mak andam pn tya, 'mana awk tempah tudung cntik ni?'..=) - SITI NORSAADAH



salam..hai dear..dah amek tudung2 tu kat sekolah..very2 nice!!! yang labuh lebih dua inci tu scallop dia sangat cantik!! thanks..pasni nak order inner neck pulak!! hehe




ila, tudung dah smpai..TqSoMuch!!! i likeee!!! ;-) muka pun ok, cun2 ngan jek..fuhh x yah akk nak pi antar jahit kt dagu tu... shape & warna pun memang mcm yg akk nak .. :) - aida hasyim


latest tdg yg curly tu cantik - TQ. plan to put order before U start sekolah semula hahahahha - fatimah harun
yeyeyyeyehhh tudung dh smp tudg dh smp tudg dh smp!!!! i likeeee!!! suker sgt!!! cantek sgt..well its really worth paying!! keep up the good work n keep improving sizz!!- zakiyyah jasni

Alhamdulillah tudung dah sampai, nice work.. akk suka dua2 tudung ni.. just like wat i want.. yg pepel ok yg kelabu pun lebih kurang ngn akk punye, awning pun akk suke, pnjang.. anyway thanks zla!!-aida hasyim


akak dah terima 3 tdg tu- very nice & ngam dgn akak - one more, nak enjoy try new color- yg merah tu blm pernah cuba- thanks for the recommendation-

Zla akk dh dpt tdg2 tu, very nice, I like. TQVM

zla, 3 tdg tu dah sampai - geramnye...nak survey 1 more for coming postage he he he :heart:

Zila tdg dah sampai, u know what I really impressed with ur work. Cantik n berquality. Tak tugi kalau ada yg nak tempah ngan zila ni gerenti puas hati. Cuba sekali terus melekat dihati.