ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, July 10, 2011

Tempahan Tudung Kahwin

Assalamualaikum

goody night, i'd suppose to be sleepinng right now,but why still awake..
sebenarnya sy byk sgt tempahan lately,jd takde mase slalu dah nak update blog ni..
sebenarnya ada byk warna baru ,patern baru syria scallop labuh,tp xde masa nak update..haih T_T

utk mlm ni sy just nak update tudung kahwin tempahan dari Ct Adah..ingat x dlu sy pernah jahit tudung nikah dy..kalau tak pernah tengok boleh klik SINI.

kali ini dy tempah utk tudung kahwin if im not mistaken.

enjoy ni je gambar utk malamni. ;) sowyla shaye memg mls makeup.huhu


comment Puan Siti Norsaadah ni,

Salam..akak! thanks a lot sudi jahitkan tudung utk sanding wrna pink, awning brocade ni wpun sangat2 last minute n ssh nk jahit..smpaikan mak andam pn tya, 'mana awk tempah tudung cntik ni?'..=) - SITI NORSAADAH