ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, March 28, 2010

saje2 nak share..TOPIC *bertukar2 sabun BELINA

dulu masa first2 pakai belina..sy beli online dgn sorang akak..
mase tu sy try old master buat cuci muke ngan mandi..memang best..
muke rase lembut..jerawat pun xkluar..tp kadang2 macam tak puas hati jer sebab nak putihkan kulit la konon..
pastu sy try set eqyptian..mak sy pun pakai..kulit mak makin lembut..dah tak mcam dulu..tapi sy pakai takder beza..lame jugak try..hurm..maybe tak sesuai kot..takder beza ponnn..
so skrg ni tukar pulak yg lain..pakai chairmaine lak..best nyer rase kulit..skrg kulit dah nampak ok..rase selesa dah tak kering2..rase mcm cantik jer kulit tu(prasan!!)
klau nak beza ant tiga2..sy paling suke pkai chairmaine..xtau la knape..sesuai kot ngan kulit..hu3



tengokla muke skrg..ok ckit kan?hu3

ni chairmaine yg sy pakai skrg..kat sabun ad sticker..tp jgnlah sabun ngan sticker2 tu skali..cabutla sticker tu dlu baru belah2 dy..






jom tengok cara sy potong sabun ni..ni nak ajar ni..

mule2 mestilah kene ade pisau..gunela pisau paper pun..



potong ikut suke nak potong brape bhgn, tp jimat potong byk2 piece ckit..sbb nanti leh gune sikit2..



dah siap..haa??hancur lak..he3..tp sabun ni ble potong memg bersedak sgt sbb kandungan susu dy..



sy xkisah..sy ambil piece kcik utk cuci muke..lg menjimatkan sekaligus dpt pelihara khasiat susu kambing yg baki2 tu, sebab klau kte gune skaligus nanti sabun tu kene air slalu yg leh ilangkan khasiat..



ni baki dy..bungkus balik..



simpan balik dalam kotak dy elok2 dan selamat..soroklah kat tempat persembunyian..pastikan jgn digunakan ayah kamu,atuk,nenek ataupun saudara mara yg lain untuk dibuat mandi lak..





PESANAN dari en kambing
"korang guna susu i baik2 tau cuci muke tu..byk khasiat tau..eemmmbekkkkk(nada manja).."