ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Thursday, October 25, 2012

take a leave for awhile~

hi assalamualaikum..lama dah sy meninggalkan blog ni terabai..

buat pengetahuan pengunjung blog yg datang, sy seorg student final year ..sedang balajar lagi..di uitm shah alam..harap2 lepas sem ni dengan lega...;)

sy hanya tidak aktif sementara, lepas ni sy akan activ esemula..kepada yg menghantar email,minta maaf sy tak boleh terima tempahan wat mase ni..sipaya tidak mengganggu pelajaran dan projek...

kalau sudi bacalah blog sy yg tah pape ni..hihi http://zla-en-route.blogspot.com/
sudi2 lah terjah..just menulis secara bebas mengenai kehidupan sy...menulis time2 boring..

harap maklum semua..terima kasih ;D




Saturday, October 6, 2012

CRAZY SALE SYRIA CHIFFON MANIK!! the lowest price among the others blogshop is here Addnurshop ;)

Assalamualaikum

zla nak buat CRAZY SALE on the previous stock of syria chiffon..memang lawa syria ni..



SYRIA CHIFON MANIK
HARGA 2 LAYER : RM70 (tak termasuk inner)
ONLY RM50!!!


HARGA 3 LAYER : RM80 ( tak termasuk inner)
ONLY RM60!!!




jika berminat boleh isi borang kat atas blog ;p..


COLOUR : 3 LAYER BLACK

LAST 1 PCS AVAILABLE
PRICE : RM80 ONLY (WITHOUT INNER)



COLOUR : 3 LAYER CHOCOLATE

SOLD OUT




COLOUR : 3 LAYER GREEN

LAST 1 PCS AVAILABLE




COLOUR : 3 LAYER PURPLE(gojess)


LAST 1 PCS AVAILABLE






COLOUR : 2 LAYER GOLD YELLOW

LAST 1 PCS AVAILABLE



COLOUR : 2 LAYER CHOCOLATE

LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 KOKO


]LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 CREAM

LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 TURQOISE

LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 PINK

LAST 1 PCS AVAILABLE








COLOUR : 2 LAYER BLACK
INNER AVAILABLE ( kalau nak inner, boleh inform zla)

sold out










COLOUR : 2 LAYER TURQOISE

SOLD OUT





COLOUR : 2 LAYER GREEN CANTIK

SOLD OUT


zla suke minum laici,
sudah lihat harapla beli hihi ^_^

assalamualaikum...