ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Thursday, January 28, 2016

Wednesday, January 27, 2016

INSTANT SEMI SHAWL ADDNUR

 Assalamualaikum

koleksi terbaru Addnur lancarkan di tahun baru 2016

koleksi instant semi shawl yg sangat selesa dan lembut,
tudung khas di buat secara 'custommade' yg tidak ada dijual di mana2 kecuali hanya boleh dapatkan dari kami sahaja ;)

untuk koleksi instant shawl emboss, kain berukir membuat pemakai nampak lain dari yang lain,,menyerlah di sebalik ukiran di atas tudung..

plain yg mudah disesuaikan dengan banyak baju bercorak

semi instant supaya memudahkan pemakai menukar2 cara pakai shawl ni yg boleh dipakai dengan dua cara ;)

 didatangkan dengan dua warna 
MUSTARD dan MAROON


ukiran di atas tudung  membuat pemakai nampak elegan dak tidak 'kosong'
HARGA : RM45 SAHAJA



SEMI INSTANT CORAK BERAWNING

HARGA : RM55 SAHAJA


 memudahkan pemakai bersiap dengan lebih cepat, tidak memerlukan memakai 'inner' di dalam kerana tudung tidak jarang dan corak yg memukau

sesuai dipadankan dengan baju plain anda, menaikkan aura si pemakai

SOFT AWNING yg diperbuat dari fabrik terpilih ' HARD DOUBLE COTTON' membuat muka pemakai lebih tirus, dan selesa dipakai kerana awning yg kelihatan kemas dan tegak,




sesiapa yg berminat boleh dapatkan dari kami, hanya WHATSAPP 0137905304- zila

Sunday, January 17, 2016

KKM PEWIIT SKINCARE

ASSALAMUALAIKUM


haa ramai yg tercari2 pewiit skincare ni kan

pastu nak beli , memang xde jual kat kedai2 jamu bersepah2 ..kat pasar malam lagi lah xde..

kalau nak, cuma boleh order online sahaja,

SEBAB SEBAB SEBAB, PRODUK NI EKSKLUSIF

limited jadi hanya agen sah sahaja yg boleh jual produk ni,

PEWIIT SKINCARE ADA KKM U ALL, TERBAIKLAH


ni cek sertakan bukti KKM pewiit skincare ye, u all bolehlah pakai tanpa ragu2  ^_^


tengok muke awek ni pakai pewiit skincare, licin u all

admin pun pakai , jerawat berkurun hilang
jerawat teruk saya hilang sekelip mata

mcm tak caye kulit dah licin~!!!

mcmni la rupenye sabun pewiit bila dibuka ye, texture die pun lain mcm ,,,best sgt,,,wangi


kepada yang nak order sabun PEWIIT
 atau PEWIIT SKINCARE

boleh whatsapp 0137905304

SABUN PEWIIT DIBUKA BORONG 
20pcs ke atas sahaja
boleh whatsapp utk tahu harga ye

PEWIIT SKINCARE BANTU RAWAT JERAWAT TERUK


 Sabun pewiit dipakai sama pewiit skincare...meletop kebaboom result die..

ade kkm pewiit skincare ni dan sy agen.rasmi set pewiit ♡♡♡

 KALAU NAK PEWIIT 3 IN 1 YANG TENGAH MELETOP SEKARANG NI BOLEH ORDER , SERVICE CEPAT BERDEZUP JE ADMIN BALAS MSG U ALL,,ORDER HARINI ESOK TERUS POS..KALAU BAYAR AWAL PAGI,HARITU JUGAK ADMIN POS..

 alhamdulillah jerawat dah xkeluar...parut semua makin pudar...syukur!!!

 u all pun patut cuba,,memang 5 star SABUN PEWIIT NI!!!
SEBAB BAHAN2 DIE MEMANG TERBAIK...TRADISIONAL MACAM ZAMAN MAK2 KITA...dalam tradisional ada juga collagen.. admin pun pengguna setia pewiit...kasi pewiit sikit!! 

sesiapa nak order,
whatsapp 0137905304
sertakan nama, alamat dan no telefon