ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, May 6, 2011

JOIN race dan DAPAT HADIAH BEST, and DUIT3x ^.^


HI hi...Assalamualaikum everyone.. saya ade great news ^.^


u all kesengkek kan duit(xde duit.)...ya? u all nak tak dapat duit dari game...dan juga ada hadiah yg MARVELLOUS gilezzz! IPAD, BLACKBERRY,

YA,...ini bukan omongan kosong.

semua pengguna BLOGGER boleh join, klau xde blog, guna FACEBOOK, TWITTER pun boleh join...

U all just click kat sini untuk join the race...ini bukan race yg berlari tu...tapi race kumpul peserta yg join the campaign terbanyak akan menang!!serius la

klik sini nak join, kena sign up, sebeum join the race.klik tau link yg ini....yg ni direct trus registration,


tengok yg best skali...........xsabar...


kang saya dah cakap,,just bring your friends, dapat duit dari situ...so kte kene berlumba...

sebenarnye saye pun tak minat mula2...tp ble tgok hadiah campaign ni bagi, trus terpikat! ^.^

ok let me tell u, lepas u all dah sign up,pastu ikut la ape yg dy nak tu...nak baca mengenainya, klik kat link kat atas.
lepas officially jd peserta korang dapt rm1,( wahh...join je pun dapat seringgit!) korang kena heboh2 kan di mana2 sahaja..kira bercampaign la...

sape yg berminat lepas korang hebohkan tu, yg join pulak, koran gak dapar mata. 1 unik klik akan membuatkan race u all bergerak 1km...berlumba2..
memang best...jom join/...tuan rumah ADDNURSHOP ni pun join... ;)