ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, September 5, 2015

Tudung labuh, tudung custommade Addnur exclusive untuk dijual

Hi Assalamualaikum

 


harini sy nak update beberapa ready stock yg sempat kami buat dalam mngejar kesibukan customer yang tempah utk raya haji yg akan mendatang ni..

koleksi ni limitedpcs jadi sesiapa yg berkenan tu cepat2 la cop sebab mungkin org lain pun mnat jugak.. ;) rasa seronok bila pakai tudung yg orang lain xde..sebab kte buat satu je setiap design ye syg syg.

#koleksi bercampur2 saiz ye ;)











 



SORRY, SOLD OUT ;)
CODE : TL 01
Soft awning scallop
PRICE : RM64 exc postage
size : XL
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304





CODE : TL 02
Soft awning scallop
PRICE : RM64 exc postage
size : L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304 



 


SORRY, SOLD OUT
CODE : TL 03
Soft awning scallop
PRICE : RM64 exc postage
size : L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304 




CODE : TL 04
Soft awning scallop
PRICE : RM64 exc postage
size : XL
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304 


CODE : TL 10
Soft awning scallop
PRICE : RM60 exc postage
size : XL
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304 


 

CODE : TL 05
Soft awning scallop
PRICE : RM60 exc postage
size : L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304

 

CODE : TL 06
Soft awning scallop
PRICE : RM60 exc postage
size : L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304





SORRY, SOLD OUT ;)
CODE : TL 08
Soft awning standard
PRICE : RM50 exc postage
size : L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304

 




SORRY, SOLD OUT ;)
CODE : TL 12
Soft awning standard
PRICE : RM44 exc postage
size : M/L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304 




CODE : TL 09
Soft awning standard
PRICE : RM50 exc postage
size : M
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304


CODE : TL 13
Soft awning standard
EXCLUSIVE JEANS LYCRA
PRICE : RM55 exc postage
size : L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304 








SORRY, SOLD OUT ;)
CODE : TL 07
Soft awning scallop
PRICE : RM50 exc postage
size : S
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304



CODE : TL 11
Soft awning standard
PRICE : RM45 exc postage
size : s/m
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304






CODE : TL 14
Soft awning standard
PRICE : RM44 exc postage
size : S
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304





CODE : TL 15
Soft awning scallop
PRICE : RM60 exc postage
size :XL
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304




CODE : TL 16
Soft awning scallop
PRICE : RM60 exc postage
size :M-L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304



 

CODE : TL 17
Soft awning scallop
PRICE : RM60 exc postage
size :L
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304



CODE : TL 18
Soft awning scallop
PRICE : RM65 exc postage
size :XL
tudung yang kami reka khas untuk keselesaan anda, kami pilih fabrik yg menarik utk anda.
SOFT AWNING HARD COTTON hot item - material sangat berkualiti membuatkan wajah pemakai nampak kemas terletak dan selesa
berminat dgn tudung ni, fast booking wassap 0137905304