ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, February 8, 2016

PEWIIT SKINCARE UNTUK MASALAH JERAWAT

assalamualaikum





nak tanya ni ??siapa lagi yg tak cuba sabun pewiit dan pewiit skincare??
aloooloo ruginya sayang tak pakai lagi pewiit ..memang sgt best
customer yg dah beli mari pulak sekali lagi repeat order dan tunjuk jerawat kat muka dah kurang sgt2~!!!

kita tumpang suka la bila pelanggan suke ^_^
kita bukan main jual je produk yg bersepah2 kat pasaran..
tapi kita pilihjuga jual bende yg bagus, sebab ramai yg kata pewiit skincare bagus, sampai jiran2 keliling rupenye memang pengguna pewiit, kite je tak tahu =)
mehlah pakat cubo, memang best tau, admin pun guna pewiit, memang thumbs up!

siapa nak cube, order dari admin ye, inshaAllah admin balas asap kecuali waktu yg tak mengizinkan ;) ni no utk order 0137905304