ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, May 21, 2010

WA SUKA BLOG YG SUKA UPDATE HARI2

NI HAU MAAA... ;p maksudnya apa khabar..betul ke bhs cina wa ni..kang ade cina dtg mala2 kat blog wa sbb salah sebut bahasa die..

tajuk nak gerunkan orrg je..wa memang suka tgok blog yg rajin update..suka update news slalu active cite bout surround so wa xyah bc newspaper slalu pun wa leh tahu pasal surround thing happen latelty..bukan rajin sgt nak bc paper.tu la wa..

wa paling suka sangat klau kwan wa byk ckp nnt wa leh tahu mcm2 citer..tp jgnla smpi wa nk tdo pun dy berckp lg..spt jam loceng lu ketuk2 suluh diam pun die tamaoo diam..

wa suke dgr org citer tp bab2 nak membaca malas la tak ingat.klau bab politik,abah wa la tukang citer mcm2 citer dy cter kowang xtau..hanya org2 berumur yg tahu.hehe.sbb owang muda2 malas nak tahu pasal politik..mcm wa la.lu olang pun sama kan mcm wa.kan kan! lately,yg kat newspaper kat berita tv3,tv2 tv1 mcm2 tv kalau tak umno,dap,klaau tak pkr,,boorriinng..klau tak pasal tu wa sakit hati tgok kes2 buang bayi2..ish.kowang tak kesian ke kat bayi..kenapela 'BODOH' sgt mereka yg tergolong membuang bayi2 tanpa belas kasihan,.budak2 skolah pun da pandai buat bayi..BODOH yang bermaksud Bila Otak Dah Off  Hanglaaa..Hang tu jam,,bila otak dah jam.jdilah mende2 gitu..sungguh wa tak faham...;(

wa jd sedih sayu terusik kecewa..kenapa lah dunia ini penuh dengan kekejaman manusia..kenapa pahala dosa dah jadi mainan owang2 skrg..baik lu olang letak bayi tu kat depan umah wa leh wa buat adek agkat,,wa tadak adek,,

hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......

once u do wrong, u will get paid at the last..Tuhan itu Maha Adil..bertaubatlah sebelumm terlambat..
walaupun kita ulang benda yang salah kat org,1 hari nnt lu olang tlima balik perasaan org yg kita kenakan tu, rasa lah balik mcamane sakitnya perasaan org yg kita kenakan tu..
sejauh mana kita pusing2 kona gostan turn right turn left kesalahan kita,satu hari kesalahan itu akan balik kat kita..

wa tak saggup nak letak gmbr bayi terbuang kat blog waa..sbbb nnt wa sedih nnt wa rasa blog wa pun nk nangis klau tgok...sampainya hati mereka........

hurmmmmmmmmmmmmmmmm...........

cite len lak la..wa nk bg ilmu skit kat lu olang..

wa baru dpt satu fakta best jugak..cantik no2 ni tercipta dr no '1'..

111,111,111 x 111,111,111 = 12,345,678,987, 654,321

ni progress keje wa alini...

hari ini wa gembilak sudah siapkan tudung yg telah ditempah oleh jiran wa yg baik hati..3 helai dy tempah..die order tudung plain white utk anak dy sbb anak dy yg cute thp gojes yg baru thun 1 sek rendah complain pns pkai tudung biase..jd wa buatkan la tudung utk dy...cian budak kecik tu..



nila tudung dy..kpala wa memng tak leh masuk kat tudung budak kecik tu sbb wa buat ikut kpla dy yg kecik molek je..isap cucu btol lg budak tu walaupun da drjah 1,,cute2 comel sungguh..;)

mama dia cuctomer tetap wa..wa dah jahit byk tudung utk dia..wa appreciate di sangat2..dat day dia ada tempah wa 5 helai tudung - 1 plain adult green,3 plain green kids, 1 plain cream..wa pun buat cepat2 sebab excited dpt order byk dr olang sama..wa memang suka mama dia..sporting gila..;)

tp wa xde gmbr dy pkai tudung wa..nnt klau mama dy bg wa tgkap la 


xiang niàn maksudya nant jumpa lg! ;p