ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Tuesday, June 7, 2011

Tudung AWNING gorgeous!

ade tudung awning baru siap ..tudung berawning..kali ini ukuran awning ukuran seperti tudung ariani..dy nampak cantik je klau pakai.
hanya RM40 SAHAJA.

\
colour : PINK PASTEL
AWNING ; sgt cantik and exclusive mcm songket kilat dy.ade batu2 yg berkualiti di awning.
price : RM40
size : L
jahit tepi : curly / biasa 



colour : PURPLE
AWNING ; PRINTED LYCRA (exclusive), saiz awning ni kte kelihatan molek2 muat je.;)
price : RM40
size : M
jahit tepi : curly / biasa

About AddnurShop

SEBARANG BELIAN ATAU TEMPAHAN SILA KE BLOG UNTUK MAKLUMAT LANJUT sila ke ke blog untuk melihat koleksi tempahan dan fabrik kain...ATAU BOLEH EMAIL KE

ziela_gurlz@yahoo.com

jgn meninggalkan pesanan di kotak chat box di belah kanan, kerana sy tak perasan msg disitu.kdg2 tak berjawab..kat situ bolehlah meninggalkan Testiomonial, puji-pujian utk membangkitkan semangat kami..hehehe gurau saja. klau nak pesan email ok.;)

sekarang tak payah nak kate memang ramai blogger yg jual tudung..memaaaaangg ramai sangat..
boleh kata yg sy suka yg femes2 seperti RADIUSITE, INDIANA BOUTIQUE.. ni memang tiap2 hari sy tengokla..memg mcm2 tudung dy..

Tetapi di mana kelainannya ADDNURSHOP ini..haa tu yg saya nak jawab ni..baca ye jgn tak baca...

Kami sering mencari2 fabrik yg cantik dan exclsive untuk membuat tudung yg lain dari yg lain..kami tidak mengambil borong,dan tudung ADDNURSHOP COLLECTION adalah 100% buatan sendiri..kebayakan pelanggan kami adalah mereke yg berminat dgn tudung yg menggunakan kain berkualiti dan kelainan, si penggemar tudung labuh tetapi tetap bergaya - yela skrg ni dah tak pakai dah tudung bawal bidang 60"- jd kite tukarkan kepada Syria labuh dan lain2,, mereka yg suka menempah tudung yg mengikut citarasa sendiri,mereka yg telah mencuba tudung kami pasti mengetahui kriteria kami.. jadi,kepada pelanggan yg bertanya kenapa tudung kami mahal, cotohnya tdung syria scallop labuh yg berharga RM60,sbanarnya ia tak mahal langsung..dgn menggunakan kain yg tiptop org kate,kain pun dah mahal ( kami tak beli kain murah ye)..jahit satu2 dan tidak cincai,ia tidaklah mahal langsung dan sgt berpatutan..cube bygkan tdung singkat saiz M PUN RM50,ambil borong lg..tapi kami RM60 - RM65 saiz lebih JAUH besar dari M..jahit tangan satu2..teliti satu2..samapai tension manjahit..oh mak ai dah murah sgt(johan raja lawak)hehe..xpela demi yg terbaik sanggup tension pun xpe.boleh bandingkan ya..cuba dulu baru tahu..;) klau dah nama borong,tahulah bagaimana mereka membuat tudung di kilang..beramai2 dan kadang2 tidak teliti..jgn kata mahal tapi tentu mereka yg papepun kami akan cube yg terbaik.. CUSTOMERS ALWAYS RIGHT.

meh sy kenalkan diri sy saya,zla Adam - si tukang jahit, umur sy baru 22 tahun..sy dah blaja jahit ni sejak dulu, yela ade cikgu kat umah ni ( MAK saya) hehe


sy yg belah kiri tu bersama kwn sy mase kt lab ni..

my lovely mom - ni pun menjahit skali..huhu

OK..anda semua dah kenal kami,so dont hesitate more ok.byk2 bli tudung and support kami ya..mane tahu nnt leh buka boutique sendiri..butik tudung biasa and tudung labuh gitu..waa senang la akak2 ni nak shopping tdung..hehe berangan2.ok..have a nice day..sy nak masuk duty blik ..ni nak wat tudung scallop awning labuh cik pah and nak tukar awning tudung Farah Dura..i love u all.bye! ;D