ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, May 10, 2010

cleanse with Belina soap


just a short entry to update..tonight nak story about Belina..kita update cite sikit pasal Belina sebab dah lame tak borak pasal sabun ni buat sape2 yg dah pernah pakai or tak pernah pakai dan yang berminat nak pakai..buat pengetahuan u all yg sangsi dgn sabun ni..jgn la sangsi yer atau ragu2 sebab product Belina adalah halal dan mendapat lulusan KKM..jd jgn ricau2 ye..

sebenarnye mlm ni mood xbrape nak ade..

tp paksa dri menaip sbb tgn rase malas nak menaip tp mind told me different.ok.back to the topic..u all nak tau knape sy suke pakai sabun ni..sbb bile lepas cleanse it turn out to be smooth skin and very10x refresh..tgok kulit sy fresh lepas cuci muke..

ni direct tgkp xder apply pape pun lepas cuci tu..tgk kening pun berterabur..ish4x..jerawat pun xbyk da yg sanggup nak kuar..hoyeee...;) skrg memg jrg kuar jerawat..cume parut adela yg masih ad..masih menunggu utk ia ilang dan lenyap dr kulit ini..tp the most important is i'd really satisfied with the result now. ;)



after use chairmaine soap 





this is exactly the CHAIRMAINE soap im using

cantiknye the picture blink2..haha..;p 

tp pakai tu xderla trus nampak result..need to be patient to get the result..tp lepas cucian kali pertama pun memg dah boleh rase perbezaan..

and sekarang nak apply pape pun senang..pape la *such as toner,moisturiser,bedak and so whatever..tp i prefer to use talcum powder rather than compact powder sbb ble pakai compact powder i feel like my skin is just too hard to breath..ceh mcm tajuk filem omputih la pulak.the using of compact powder too much too teball will cause pimples,remember that dude.jgn biarkan kulit anda sengsara.





i smile use to be like this.nampak gigi ckit tp mcm xnak cenyum..buruk gle,;) xreti le cenyum elok ckit.

i love u.tata