ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Tuesday, March 7, 2017

PEWIIT SKINCARE 5 IN 1 FREE TONER MURAH MURAH OFFER DIJAMIN ORIGINAL

 ASSALAMUALAIKUM

ramai yg nak cuba pewiit skincare 5 in 1 tapi nak jimat duitlah zaman2 gawat ni..ok akak nak buka 50% offer untuk 100 pelanggan pertama sahaja ok

akak nak bagi pewiit skincare dengan harga murah gilee 50% offer woww

habis kuota akak tutup!! jangan nanngis nanti kalau lambat order

Kmi ada 9 bahan yang terpilih ;).. biasa 1produk ada 1 @ 3bahan je tpi skrg kmi ada 9 jenis bahan yang baik untuk kulit muka ;).. bukan itu saja.. cream kita pun lebih banyak dari produk2 lain .. biasa org lain 5 - 10grm tapi cream pewiit 20grm ++ setiap jar ;).. sy share apa manfaat bahan tersebut .
Pewiit skincare 3in1
Dalam 1set ada
- 1sabun kulit kayu manis(50grm)
- Day cream 20grm++ ( uv protaction)
- Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)
- 2bulan pengunaan (bergantung kepada penggunaan)

Kelebihannya sngt ajaib ..
€ menghilangkan jerawat batu
€ menghilangkan parut jerawat
€ menghilangkan kesan jerawat
€ memutihkan
€ mengecilkan pori kulit
€ menyihatkan kulit
€ muka andar berasa segar .
€ glowing
€ menghilangkan jeragat
€ menghikan kulit kusam
€ uv protaction
€ mengekalkan kelembapan kulit
Kandungan sabun/day cream/ night cream
® extract bunga cengkih selepas hujan
® extract kulit kayu manis turun temurun tok
® extract collagen
®extract gluta
® vitamin A C E
® extract alovera
® extract tomato
® 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
® 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam
® 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit
® 4 gluta = melembabkan kulit wajah
® 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati .
® 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah .
® 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulit.
Komen dibawah no.phone anda nanti sy whtapps dgn 50% LESS " .. cepat2.. terhad kepada 50 org sahaja.. 0137905304

sambutan yang sangat menggalakkan dari pelanggan..terima kasih semua

tak percaya???belek gambar bawah ni








 

Wednesday, March 1, 2017

tempahan jahit pukal murah selangor, pukal murah kl, pukal murah terengganu, pukal murah kuantan

Assalamualaikum

haa dah nak raya tak lama lagi pasti ramai pengusaha offline ataupun online nak membuat mereka baju untuk jualan bulan puasa ni

puasa pun dah tak lama, customer pun dah mula menghantar baju untuk raya
buat masa ni kami masih buka tempahan, cukup kuota kami tutup

untuk area batu caves, kl, terengganu sangat dialukan tempah

antara yg kami boleh buat
segala jenis baju kurung
segala jenis baju melayu
jubah lelaki perempuan
baju kurung budak
dress budak
palazo
tudung berawning
shawl
dan sewaktu dengannya

hanya whatsapp sy 0137905304 untuk pertnyaan lanjut,
serendah 30pcs sahaja, untuk tempahan banyak kami boleh bagi harga pukal yg sangat murah

untuk lebih 100pcs kos penghantaran adalah tnpa caj.

Friday, January 27, 2017

PERKHIDMATAN TUKAR AWNING TUDUNG ONLINE, ALTER TUDUNG, PASANG AWNING

assalamualaikum

kepada yg berminat nak tukar awning yang dah patah2 tu, sayangkan lagi2 kalau tudung hat yg mahal mcm ariani ke ,

boleh hantar pada kami untuk repair, whatsapp 0137905304

antra perkhidmatan lain yg kami buat,

repair tudung
 pasang awning
tukar awning
shawl, jahit tepi shawl
jahit tepi tudung
tempah tudung custommade, labuh dan lain2
tempahan baju kurung

kalau ada yg nak tempah pukal, just whatsapp kami ye,harga pukal mestilah special ok




Thursday, January 26, 2017

PEWIIT SKINCARE PALING LARIS OFFER

HAI siapa lagi tak kenal pewiit skincare ni????

SIAPA LAGI YANG TAK CUBA...RUGI UIII
hangpa banyak jerawat sekurang2 nya cuba nohh produk ni..akak tak tipu akak sendiri guna, jerawat akak stop lepas guna produk pewiit...

cenggini haaa efek die 5 star
dahlah guna bahan2 semulajadi, kalau dah akak kate guna bahan semulajadi maknanya akak tak tipu ok
sebab akak da jadi agen pewiit sejak mula2 sekali dikeluarkan
tiada langsung bahan kimia dalam produk pewiit, bukan mcm sesetengah produk yg kata takde kimia tapi sebenarnya ade hokey,,JANGAN MUDAH SANGAT TERTIPU

dahla sekarang pewiit ade OFFERR , pewiit skincare jadi murah ja harga sebab hq nak bagi semua try semua cuba produk die ni,kesian kat customer yg ada masalah jerawat, harap pewiit skincare ni adalah ubat terakhir buat mereka...insyaALLAH

pendaftaran agen dropship masih dibuka , siapa nak jadi dropship,yg serius saja ok, sebab ramai yg hat main2 beriya2 nak tapi usaha takdak,,camtu kami tak mau nohh...pemalas nya dropship kami tak mahu..kami nak yg sungguh2 sebab kami nak share kejayaan sama kepada hangpa semua k??

customer ni baru pakai seminggu licin terus noh jeragat die ...suka die terus daftar agen ..kami suka senyum sampai telinga

amboih segak noh...terus jadi adira dah putih bersih dia...terpikat abang tengok...rugi hangpa tak try pewiit skincare noh


kepada yg nak cuba tuh, whatsapp akak ye, yg original sahaja, kami tak mahu anda main beli saja di pasar mlm di jamu2 sebab hq takdak anta ke sana, yg original hanya dr agen stokis sahaja.
whatsapp kami simpan ketat2 k 0137905304

terus msg noh, jangan dok tangguh2 lagi nak cantik tu..hangpa nak murah xpa akak bagi murah offer..tapi whatsapp dulu nohhhh....