ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, December 2, 2011

SENARAI TEMPAHAN

assalamualikum..;)

disebabkan tmpahan yg byk utk raya haji, masih ade lg balance tudung yg xsiap, tdung2 ni sy akan jahit mase cuti sem nant..sbb jadual sy sgt ketat..dan perlu fokus pd pmbeljaran..duit yg telah sy terima tidak boleh dipulangkan kembali, kecuali jika kain anda belum sy beli..kesian la pd sy, sy telah bgtahu sy menjahit hanya part time..sbb sy full time study..pada waktu lapang atau cuti je sy jahit..tak mungkin boleh siapkan berpuluh2 tempahan dlm mase yg singkat..klau boleh sy nak beri yg terbaik..tp ade customer yg mendesak..pada yg dah mnta refund duit..maaf sgt2 sy terpaksa blacklist name anda..harap maklum..kerja2 pos tudung pun terpaksa sy minta tlg ibu dan abang sy walaupun mereka ada kerja masing2..

Senarai tempahan semasa cuti raya haji:

Azizah Salleh 
 1 INECK 20" CREAM   
 2 SB 20" BLACK

Salwa
 1 SSL LIGHT PURPLE
 2 SSL LIGHT GREY

ARIZA 
 1 AWN SCLP DARK BLUE   
 2 AWN SCLP LIGHT PINK **smua buat saiz l 
 3 AWN SCLP LIGHT GREY muka kecikkan 
 4 AWN SCLP DARK PURPLE - satin awn*   
 5 AWN SCLP LIGHT ORANGE   
 6 AWN SCLP PINK MASAM   
 7 AWN SCLP PINK PURPLISH - satin awn*   
 8 AWN SCLP LIGHT CHOC (TEH SUSU) satin awn*   
 9 AWN SCLP LIGHT TURQOISE   
 10 AWN SCLP 2TONE OREN TANAH   
 11 AWN SCLP 2TONE PURPLE BIRU    


Fatimah Harun
1  inner neck L dark maroon
 2 INNER neck L white creamy
 3  inner neck L Dark grey
 4  inner neck L turqouse  


PN KU PUTERI 
 1 SSL dark choc   
 2 ssl old green *dah byr rm100 
 3 ssl sweet purple inner pink *
 4 anak tudung hitam and cream  


mima johar      
 2 tudung inner tanpa pengeras xl labuh (22").. 1 brown.. 1 cream..                                
 2 syria scallop labuh 20"  - 1 purple dan 1 dark grey          


YATI KEMAMAN 
 1 SSL HITAM XL   
 2 SSL PINK BELACAN XL  

MADIHAH MUNIM
 1 inner neck m pink belacan

yg dah slash tu sy telah siap dan telah pos ke alamat yg diberi..insyaAllah semua dah trime.ada name yg tertinggal, tp nanti sy update lg..klau tiada dalam senarai nama pd yg dah buat bayaran, boleh tngal msg pada chat box di blog, ataupun boleh email sy..terimakasih..


mood:sgt penat +.+

Tuesday, November 29, 2011

EMAIL OH EMAIL

Assalamualaikum semua pmbaca setia dan yg baru..terima kasih tak terhingga..andalah yg menghidupkan blog sy yg tak seberapa ni...;p

terlalu ramai yg email sy..sy sgt hargai...insyaAllah semua email akan sy bls hujung mngu ni klau ade kesempatan..sbb jadual sy sgt sbuk..diri sendiri smpai tak terurus..;( penat adgn assignment yg susah2..dan sgt banyak..semua kne anta waktu yg dekat2..harap faham...lg satu sy announce awal2..sy akan buka tempahan utk cuti sem lbih kurg pertengahan bulan 1..sy cuti slame sebulan setengah ..yeehuu!! boleh jahit tudung byk2 lg utk custmer sy..tak sabarnyee.sy suke tgok org pakai tdung sy jahit..sy suke mreka gmbire dgn kualiti kain tudung yg sy jahitkan ^.^

klau sape nak tempah just forwar email...selengkapnya..senaraikan je nak tempah ape..tp sy dpt bls lmbt2 la..sy tak janji dpt blas..cume sape yg email dr first sy cek ikut tarikh tempahan..dan sape byr dlu sy jahitkan ikut turutan..tempahan pun kne ambil mase sbb faham2 la kan,,tudung smua tak ready made..same mcm tempah baju pun tak boleh dapat cepat..kne sabar skit ;) tp insyaAllah puas hati..smoga Tuhan beri sy kekuatan utk jahit lawa2..

itu je nak bagitahu kat syg2 semua yg tunggu pos dr blog ni, dan tngu blsan email smpai ade yg email 2,3 kali..minta maaf sgt2..take care semua ye.ingatlah org tersyg apabila memandu! ;)

Friday, November 11, 2011

koleksi tempahan..layan gambar~ ;)

thanks kak ariza..kerna bg kepercayaan and sabar walaupun lewat..;)
dari kiri hitam, krim, purple, maroon, old green, dark choc

sy sedang berusaha menyiapkan lagi tempahan kak ariza lagi 10 helai..fuhh~ lagi lawa2 dy oder kali ni..sbb ade pakai awning satin exclusive..nnt ade time sy upload gmbr..klau xbusy ye..

tempahan from kak ariska,,sy tak ingat alamat dy dari mane..anyway thanks kak..teima kasih sbb bg testi puas hati ;p

 tempahan from kak faizah ramli..thanks kak..;)


Tuesday, October 18, 2011

TEMPAHAN DIBUKA

Assalamualaikum Addnur readers ;p

Pengumuman yg dinanti2 hehe
saya akan mengambil tempahan sepanjang cuti sminggu Raya haji ni.
kepada yg berminat, silalah tempah cepat2 dan buat bayaran..selepas itu, tempahan anda akan masuk dlm waiting list sy..sila email SAHAJA detail tempahan anda.SMS tidak akan dilayan..sbb harap fhm sy sibuk dgn urusan belajar sy.terima kasih syangkuu ^.^

Friday, August 26, 2011

Ready Stock ;)

hi syg semua Assalamualaikum.zla ade beberapa tudung utk release..kebanyakannya tudung labuh..boleh rembat klau kenan cepat2 sms ye.email lmbt skit..;p anda juga bole tgok post2 yg sebelum ni yg masih ade tanda available ye..

DENIM HITAM 20"

price : rm60

* tudung ni walaupun 20" tp sbb material denim, ia ckup labuh.tudung ni ade org nak tp die nak pendek skit dari saiz ni , sy cuma ada SATU SAHAJA stok tudung ni iaitu saiz XL sperti di atas.kain ni dah sold out dah takde lg ~ ;) what u see is what u get.
cotton turqoise( kain sgt2 sedap dan selesa)

available size: XL ( 20")

price : RM45

gambar di atas adalah saiz m.




cotton DARK CHOC - GREY( kain sgt2 sedap dan selesa)

available size: XL ( 20")

price : RM48 ( jahitan tepi curly)

gambar di atas adalah saiz m.



cotton coklat tanah( kain sgt2 sedap dan selesa)

available size: M 

price : RM35

gambar di atas adalah saiz m.






Friday, August 19, 2011

Tudung2 Addnur Ready Stock - mesti tengok( macam2 ada ^.^)

saya ada beberapa koleksi syria scallop labuh saiz XL dan M ( sbb dua saiz ni hot selling) saiz m kami pun da labuh tutup dada..koleksi tak banyak,dan kami yg pilih fabrik2 ni, pasti tak sama dgn yg lain..;D

klau berminat,cepat2 SMS saya..leh tgok contact us.  What u see is what u get ;p

NEW ITEM, inner neck size M and L PRINTED**

# BUY 2 OR MORE ITEM  (FROM THIS ALBUM ONLY), GET FREE POSTAGE..YEHU



  
COLOUR : cream( cantik and exclusive)
wanna look soft? sy suggest colour cream ni..

inner cotton high quality

saiz : kecil skit sahaja dari XL ( tetap labuh)
PRICE : RM65

sold out sudah~ ;)




SYRIA SCALLOP PINK ABSTRACT SIZE M
PRICE : RM45 only

recommend .sgt cantik ;p


available




SYRIA SCALLOP LABUH XL

COLOUR DARK GREEN, with inner printed 

PRICE : RM65

available



colour mustard

SIZE XL  ( gambar atas)

saiz M juga ada.( pendek skit dari m)


with awning satin exclusive ( guna pengeras lembut dari yg biasa guna.very selesa kat muka, klau nak bg org tua pakai boleh pakai pengeras yg lembut ni, supaya dia tak rase 
rimas pki tudung awning..hehe )

PRICE : RM60 sahaja ( xl)

 SYRIA COTTON GREY SIZE M

1 SET

PRICE : RM38

material sgt selesa ( antara tudung yg menaikkan nama addnur ) thanks semua ;)

available




HIJAU TUA AWNING TANPA PENGERAS ( HIJAU SGT GELAP)

price : RM38
SIZE M
material : lycra sgt cantik ( curly2 rapat2 dan halus)
available





COLOUR : red timbul ( cantik,leh tgok kan corak dy reality nye, dlm gambar yg sy pakai mgkin xnampak corak die, yg ni gambar non -edit, ramai btul suka lycra special type ni)
PRICE : RM55
saiz : xl

ready stock   
2 pieces only
ANOTHER 1 PIECE AVAILABLE - reserved for salwa





Syria Scallop Labuh Ros HITAM

AVAILABLE IN L SIZE(actually labuh skit dari L)
 PRICE : RM55

sold out..mnta maaf semua



SYRIA ROSE ( HOT SHOICE)

AVAILABLE IN M SIZE 

L SIZE SOLD OUT

RM40 / 1 SET


available in size m ( kat ats contoh gmb rni saiz xl tau)










HIJAU PRINTED AWNING TANPA PENGERAS

price : RM45
SIZE L
material : cotton sgt cantik ( curly2 rapat2 dan halus)

ready stock   
sold out ..sorry

PINK PRINTED AWNING TANPA PENGERAS

price : RM45
SIZE M
material : cotton sgt cantik ( curly2 rapat2 dan halus)


ready stock   
sold out ..sorry




SYRIA SCALLOP LABUH BATIK PURPLE (AWNING TANPA PENGERAS)

DENIM AWNING ( limited)

price : RM60
PENDEK SKIT DARI XL(tetap labuh)
material : lycra jersey sgt cantik ( bukan murah punye jersey tau ;p)

ready stock   
sold out ..sorry




PURPLE AWNING BUNGA2 HALUS
( bahagian awning sy guna pengeras yg lembut, tu adalah rahsia keselesaan klau pakai tudung awning ni ;p, muka masuk fit selesa je, xla bulat smpai rase mcm xkena kat muka..kebanyakan tudung sy sendiri sy pakai type mcmni)

price : RM40 
SIZE M
material : lycra 
ready stock   







COLOUR : purple cantik 
ramai yg minta violet ungu,tp dah habis stok,,,tp purple ni lg cantik nampak exclusive.sy ngan mak sendiri pilih.trust us ok?;p
PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   






available


PRICE :  RM60

COLOUR : very soft light..
kelembutan terserlah,sesuai ngan sape pkai tudung labuh pakai soft2 je..;)

ada 2 choice, samada dgn inner ungu atau pink.
ready stock   
sold out ..sorry




COLOUR : gold kedut ( cantik and exclusive)
sekarang kan tgh hot pasal satin selendang yg nampak shine, yg ni pun shine, tp soft shine je taklah kilat mcm shawl satin tu, terus melangkah yakin dgn tudung ni)
PRICE : RM50
saiz : M

available






PRICE : RM45
COLOUR : DARK GREY
size : M

ni lycra tapi bukan lycra biase,tp memg awesome rasa die.mcm baju sejuk tp xpanas.
kain ni sgt cantik,trust me ;p


ready stock   
sold out ..sorry



COLOUR : KOKO MILO ( cantik and exclusive)
inner abstract yg memg cantik,boleh tukar2 ikut baju..labuh and selesa.;p
PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   
sold out ..sorry




COLOUR : pink lembut ( lmbut mencairkan hati..;p)
PRICE : RM60
saiz : xl

ready stock   
sold out ..sorry



COLOUR : pink lembut 2 ( lmbut mencairkan hati..;p)
PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   
sold out ..sorry









.







COLOUR : PINK MEDIUM
inner abstract 2 tone ade bunga sakura comel

PRICE : RM40
saiz : M

ready stock   

SOLD TO IKA ZUHARINA