ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Thursday, August 1, 2013

TUDUNG SOFT AWNING LABUH

assalamualaikum semua

kali ini addnur mengeuarkan koleksi terbaru INNER NECK ..sekarng ni memng rmai yg mint pkai inner neck ni sbb tak payah susah2 nak jaga pngeras..klau ade pengeras ni susah nak basuh ...

inner neck ni tak payah susah2..sbb dy takde pengeras.. kte just sarung je ikut sedap..hehe

ok ni ade contoh inner neck labuh..tapi boleh order jika mahu inner neck yg lebih singkat..
kali ini order dibuka utk inner neck warna


INNER NECK ADDNUR  ada 3 saiz:


HARGA TEMPAHAN :

IKUT GRED
LAGI TINGGI GRED MAKIN TINGGI HARGA

SAIZ XL DAN XXL : RM65 / RM60
SAIZ L : RM 50
SAIZ M DAN S : RM35-RM40






SIZE M

SIZE M









PILIHAN WARNA:

HITAM, 
DARK CHOC,
MUSTARD(KUNING), 
OLD GREEN,
PEACH,
DARK PINK,
PINK PASTEL, 
CREAM
GREY
DARK GREY
BLUE

gambar2 code colour akan saya masukkan juga kemudian supaya anda dapat melihat kesesuaian warna

ini contoh2 gambar inner neck yg ada, silalah cuti mata ye,


  
            




ini saya ada contoh pakai inner neck labuh hitam..memang best sangat pakai, rase mcm pakai tudung biase je,mcm tudung bawal..selesa and simple..yg pasti labuh dan tak payah nak risau2 pikir tentang nampak tu dan ini..hehe ;D

wat mase ini ade ready stock untuk hitam, dark choc, and blue.later akan sy masuk gmbr..confirm cantik and selesa..wat pergi office hari2 sgt sesuai, and lg senang nak siap pagi2 tak payah en suami tngu lame2 kan..huhu ;)

sebarang tempahan please forward ke email ziela_gurlz@yahoo.com

ataupun like ADDNUR SHOP di facebook page..dan anda boleh tanye di sana..

and kepada pelanggan,saya minta tolong jika ada tempahan,sila confirm kan tempahan anda dahulu sebetulnye, jika terlalu banyak soalan saya perlu jawab, takut nanti saya sendiri yg akan confuse dgn tempahan anda..jadi tolong ye ;) tapi klau nak tanya soalan pun xpe,asalkan jgn terlalu byk,,

contohnya jika nak tempah inner neck atau pun syria biase, sila tulis dgn jelas tempahan anda, dan jika tidak tahu saiz yg sesuai, sila bgtahu brape labuh yg anda mahu ( contoh klau syria, saya nak labuh depan 22 inci).. dgn begitu, saya boleh tahu saiz yg sesuai dgn anda..