ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 19, 2010

DONT BE HESITATE TO TRY BELINA



Untuk pengetahuan anda, Belina telahpun mengiklankan produk ke dalam suratkhabar Harian Metro dan majalah Mingguan Wanita. Kami juga mengiklankkan produkterbaru Belina iaitu Tablet Susu Kambing Asli Import dariNew Zealand. javascript:void(0)
# please click to large the image.





smooth clean energize skin with Belina..kulitku rasa bersih dan glow..kini tiada masalah ketika makeup..kerana masa make up da dijimatkan sbb tak perlu pakai compact lg..hanya talcum powder..

sy ingin menjawab soalan sesiapa yg bertanya tntg apa yg sy pakai utk cuci muka,jawapannye sy guna chairmaine soap 3x shari..setiap kali kena cuci dgn urutan lebih kurang 3minit..biar skejap baru cuci..lepas cuci akan rasa kulit lebih segar dan lembut..

bila korang nak try pulak ni..rugi lambat2 try..niatku hanya utk menolong dan share pengalaman dgn smua org..hope smua org dpt selesaikan masalah kulit muka dgn pakai benda yg selamat dan halal..



(S1) Sara Moon Beauty Soap 125g
WM: RM29.50 / EM: RM32.50
Disyorkan untuk kulit berjerawat halus, muka berpasir dan kesat. Juga mempunyai yang tiada pewangi untuk jenis kulit sensitif.



(Q1) Quiet Moments Beauty Soap 125g
WM: RM28.00 / EM: RM30.80
Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.




(F2) Charmaine Beauty Soap 75g
WM: RM20.50 / EM: RM22.60
(F1) Charmaine Beauty Soap 125g
WM: RM28.00 / EM: RM30.80
Disyorkan untuk kulit berbintik hitam (pigmentasi), punat putih, punat hitam dan kulit yang tidak bermaya. Juga mempunyai yang tiada pewangi untuk jenic kulit sensitif.

(J5) The Original New Zealand
Goats' Milk Body Soap 100g
WM: RM15.00 / EM: RM16.50
Sesuai untuk semua jenis kulit. Disyorkan untuk kegunaan seisi keluarga.
适合清洗及滋润各种皮肤,全家使用.
Suitable for all skin types for shower or bath. Recommended for family use.
(J6) 3 Soaps in Box 3x100g
WM: RM39.90 / EM: RM43.90
(J7) 6 Soaps in Box 6x100g
WM: RM72.00 / EM: RM79.20


(C1) Belina Bonny Baby Soap 2x80g
WM: RM22.90 / EM: RM25.00
Sabun bayi ini disediakan mengikut kehendak Bahagian Kesihatan New Zealand dengan rumusan dan pewangi yang diluluskan dalam membuat sabun bayi.


4 IN 1 Facial Care Travelling / Trial Set

1 . Untuk Kulit Berminyak w.m. RM39 e.m. RM43
2 . Untuk kulit kering w.m. RM40 e.m. RM44
3 . Untuk Kulit Biasa w.m. RM39 e.m. RM43
4 . Untuk Kulit Bermasalah w.m. RM56 e.m. RM62
cleanser, toner, flower fairies soap, irgasan soap




(G1) Belle De Nuit Complexion Soaps 3x30g
WM: RM27.00 / EM: RM29.50
Disyorkan untuk mencerah dan mengebukan; Mengembalikan warna asal kulit; Terdedah pada cahaya matahari.


(N1) Old Master Beauty Soap 75g
WM: RM20.30 / EM: RM22.30
(N2) Old Master Beauty Soap 125g
WM: RM27.00 / EM: RM29.50

Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat dan kulit yang gelap di bahagian terlindung.




ni dia..FLOWER FAIRIES BEAUTY SOAP..
ni bukan kerang tau..tapi very cute like kerang..rasa mcm nak gigit2 ;p
saya syorkan sabun ni boleh digunakan untuk orang yang berjerawat batu bernanah atau muka terlalu berminyak..
bolehlah cuba sabun ni..tawakal..tak cuba tak tahu..haa..

(M1) Flower Fairies Beauty Soap 40g
WM: RM13.60 / EM: RM15.00
(M2) Flower Fairies 3 Soap in Box 3X40g
WM: RM39.00 / EM: RM42.90


sabun ni saya adangakn untuk mereka yang berkulit kering, berbintik hitam or we call it pigmentation..canggihlah sikit bunyi dia dari bintik2 hitam kan..huhu
ataupun yang berumur 35 tahun ke atas..jadi kulit mereka kita panggil kulit dewasa..yang mana memerlukan penjagaan kulit muka dengan sabun yang sesuai mengikut usia dan umur..

(J3) The Original New Zealand Goats' Milk Soap 75g
WM: RM21.00 / EM: RM23.00
(J1) The Original New Zealand Goats' Milk Soap 125g
WM: RM29.50 / EM: RM32.50


ini set pencerah muka pada sesiapa yang nak kulit muka lebih cerah..
insya'Allah perubahannya boleh diperhatikan dalam masa 7 hari sahaja..dan produk TIDAK mengandungi HYDROQUINONE, apa benda alah ni search la sendiri dalam internet untuk kesan bahaya bagi produk yang ada kandungan HYDROQUINONE tu..
tapi set pencerah egiption ni tak ada HYDROQUINONE yer..juga TIDAK ada sebarang bahan kimia yang boleh merosakkan kulit muka..with spf 15, great! bolehlah lindung muka kita dari panas matahari dan pancaran sinaran ultra ungu, tapi jangan pulak sbb dah ada spf, korang pg berjemur lak..kulit muka juga kena jaga yer..
produk ni memberi kesan pencerahan yang selamat..dan yang paling penting..ia telah diluluskan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA..amin.....

#untuk set mini pencerahan

*lightening soap 75g
*lightening moisturiser 10g
*lightening cream 10g = RM69.00

#ni set besar

(E8) The Egyption Beauty Skin Lightening Series (1x3 item)
WM: RM150.00 / EM: RM156.00
Lightening Soap 75g (MAL 06090111K)
Lightening Cream 50g (MAL 05120205K)
Lightening Moisturiser 50g (MAL 06010060K)

(E1) Lightening Soap 75g (MAL 06090111K)
WM: RM45.00 / EM: RM49.50
(E3) Lightening Cream 50g (MAL 05120205K)
WM: RM52.50 / EM: RM57.50
(E7) Lightening Moisturiser 50g (MAL 06010060K)
WM: RM52.50 / EM: RM57.50 RM150.00


ni sabun BELINA BEAUTY SOAP WITH IRGASAN 100g

sabun ni saya cadangkan pada kulit yang berjerawat agak parah..faham la parah tu mcamaner kan..kira muka dia teruk dengan jerawat..sabun ni sesuai untuk kulit yang terlalu sensitif..
jadi, kat sini saya terangkan sedikit kebaikan sabun ni boleh bunuh bakteria yang ada pada kulit.sebab bila kulit dalam situation mcamtu, tak boleh pakai krim sana krim sini krim pelik2 sebab tu hanya memparahkan lagi keadaan kulit yang sedia ada parah..
pada yang mengalami masalah ni, boleh cuba berikhtiar dengan menggunakan sabun ni dengan teratur okie..lepas dah ok, saya boleh nasihat anda untuk pakai apa lagi selepas itu..=p

BELINA HEALTHY FOOD AND SUPPLEMENT


1 SUDU = khasiat 5 KILO SAYURAN

wow!! jadi berita baik pada sape yg tak suke makan sayur..lepas ni mkn jer 1 sudu..tak perlu makan sayur lagi..
Menggunakan pati alfalfa dari sejenis tumbuhan semulajadi klorofl dan dicampurankan dengan daun pudina untuk menjadikan sejenis makanan kesihatan yang boleh mengekalkan keesihatan badan dan juga banyak menolong dalam pelbagai penyakit.

(AFM) Alfalmint Liquid Chlorophyll 500ml
WM: RM59.00 / EM: RM64.90

alfalmint ni disahkan tidak mengandungi bahan berbahaya oleh kementerian kesihatan Malaysia

ni buktinyer
MAL20034357TC ALFALMINT LIQUID CHLOROPHYLL BELINA COSMETICS SDN. BHD.

atau open url di sini

http://202.144.202.76/bpfk/product_search.cfm


(GMC) Belina Coffee With New Zealand Goats'Milk (15 Sachet)
WM: RM22.90 / EM: RM25.00
(Digolongkan bawah pemakanan dan tidak perlu didaftarkan. Tiada nombor MAL diperlukan)
Minuman enak 3 dalam 1 yang dapat memberikan "oomph", dan telah menambahkan zat-zat susu kambing dari New Zealand ke dalamnya. Kajian terkini menujukkan kopi mengandungi anti-oksidan yang boleh menguatkan jantung, menghilangkan lemak dalam badan, menghalang kanser payu dara, mencergaskan otak dan pemikiran, mengurangkan melankeli, menghilangkan migrain dan meninggikan proses penghadaman.





BASIC SKIN CARE SET 60 ml



(128-O) Basic Skin Care Set / Trial Pack 3X60ml (Oily)
WM: RM45.00 / EM: RM49.50
(128-D) Basic Skin Care Set / Trial Pack 3X60ml (Dry)
WM: RM45.00 / EM: RM49.50

Set Penjagaan kulit yang senang dibawa dan juga sesuai untuk pengembaraan. Kandungannya (dibawah 100ml) telah memenuhi kehendak dari International Civil Aviation Organisation untukk penerbangan antarabangsa. Ia juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencuba produk ini. Lebih ekonomi. Pilih set yang sesuai untuk jenis kulit anda.

基本护肤旅行/试用套装
方便携带适合旅游应用.容量(100毫升开以下)符合国际航空安全水准.也是初用者节省金钱之每日护肤美容必须品.选择适合您皮肤之套装.

Convenient daily basic skin care set, even on travelling. Content (below 100ml) complies with restriction laid down by the International Civil Aviation Organisation for international flights. Ideal for starters to try the products economically. Choose the pack suitable to your skin type.