ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Thursday, January 29, 2015

Tempahan tudung latest di Addnur Shop

Alhamdulillah, antara collection customer tudung2 kami..banyak yg tempah SOFT AWNING HARD COTTON kami yg terbaru..SOFT AWNING tapi elok terpacak tak melepek kat dahi..walaupun mahal kain die tapi admin sanggup beli untuk hasilkan tudung2 yg selesa, yg akan buat customer suka pakai..
Siapa tak cuba lagi tu patut cuba..pilih je fabric mana2 yang available..kami jahit untuk anda.. kalau tak selesa manakan customer yg sama repeat order hampir setiap bulan ^_^
Saya akan tulis description pada setiap gambar supaya customer dapat tahu material yg kami gunakan..thank u customers~!!!
lawat and like facebook kami ADDNUR SHOP utk lebih banyak gambar tempahan



PATERN : SOFT AWNING STANDARD
SIZE : M , L
SOFT AWNING :  HARD COTTON
BODY MATERIAL : LYCRA PLAIN
PRICE : RM45

   



PATERN : SOFT AWNING SCALLOP
SIZE : M , L,XL
SOFT AWNING :  HARD COTTON
BODY MATERIAL : LYCRA PRINTED AND PLAIN
PRICE : RM55-RM70







PATERN : SOFT AWNING STANDARD
SIZE : M
SOFT AWNING :  LYCRA JEANS ECLUSIVE
BODY MATERIAL : LYCRA JEANS EXCLUSIVE
PRICE : RM60

 


PATERN : HARD AWNING SCALLOP
SIZE : L, XL
BODY MATERIAL : LYCRA
PRICE : RM60

    



 KESELESAAN INSYAALLAH anda akan puas hati...





 

Tuesday, January 6, 2015

PEMBANTU TUKANG JAHIT DAN TUKANG JAHIT DIPERLUKAN

SESIAPA BERMINAT NAK JADI TUKANG JAHIT

LOKASI AREA SRI GOMBAK

ADA BASIC MENJAHIT,

RAJIN BERTANGGUNGJAWAB

KAMI MENGALU2 KAN ANDA MEMOHON UNTUK MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN

BOLEH SMS/WHATSAPP 0137905304

Jubah Nursing , Dress Nursing cantik untuk ibu menyusu ^_^

Assalamualaikum!
 
hari ini Addnur ada produk baru untuk dijual
 
Jubah Nursing moden yang ada zip kat tengah
senang mak2 nak menyusu kan..ziippp je trus boleh bagi susu kat baby..
 
harga sangatlah berbaloi2 sebab jubah ni standard butik punya
berkualiti, kain dia cantik,
 
info produk:
 
 
 
 
Material Tengah : Kain Levenzi Cotton yang berkualiti tinggi.
Material TEPI : Kain Cotton bercorak Parsley .
Kain yang lembut dan "flow" yang cantik dengan kaft (butang ) - 4 INCI di Pergelangan tangan.
Kainnya TIDAK  jarang dan TIDAK Licin.
Pilihan yang tepat untuk koleksi Jubah NURSING . berzip di bahagian DEPAN  jubah
.Kombinasi 2 color yang padan dan menawan si pemakai.
Dapatkan koleksi ini hanya pada harga PROMOSI !!  RM130 (include postage semenanjung MSIA) 
RM135 sabah swak
LIMITED EDITION !!
GRAB ONE NOW!!
READY STOCK .
 
 
 
 
CODE : lavenzi red
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
 
CODE : EMERALD GREEN
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
 
 
 
CODE : TURQOISE PRINTED
 
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
 
CODE : BLUE GREY
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
 
 
 
CODE : TURQOISE PINK
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
 
CODE : ORANGE GREY
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
 
 
CODE : BLUE MAGENTA
PRICE : RM130 SEMENANJUNG
RM135 SABAH SARAWAK
 
whatsapp 0137905304 untuk order
 
 
 
 
close up bahagian tangan..cun kan ?
 
 
 
 
 
ok ni ukuran baju ye...siapa berminat cepat2 order nanti saiz habis ;)
whatsapp 0137905304 untuk order