ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, September 8, 2010

COTTON PLAIN

PERISTIWA MALAM 2 HARI SEBELUM RAYA --
dalam ke-busy-an kota yg sedang rancak membeli-belah sempena hari raya aidilfitri...peniaga bertungkus lumus nak jual barang takut2 tak laku lepas raya...aq pun sempat membeli belah sambil memerhati gelagat manusia skeliling..
td sempat jln2 kat uptown sri gombak..mata melilau2 cr baju...risau xde baju mase raya nnt...hehe
adela dekat 4 kali round..naik pth pinggang...tp nak buek camano...terpaksa jugak pusing wlau bdn ni da umpama longgar skru..sambil didendangkan lagu karaoke ntah dari penyanyi seniman yg tak faham2 suara dy tak sedap..naik sakit telinga dengar..aduih

mlm ni smpat update ckit utk customer..kain cotton plain yg boleh ditempah klau nak..
dekat gambar perhati betul2 ada no di sebelah..u all leh enlarge gmbar sbb memang org yg normal xkan nampak no itu jika tidak dibesarkan..;)

boleh pilih kaler mane yg berkenan..dan tempahan tudung syria anda boleh dibuat mengikut saiz kami..selesa utk muslimah, dan yg penting tutup dada..klau ragu2 boleh cuba skali mcamana tudung kami..klau best boleh tempah lg..klau tak,jgn la bgtahu kami..;)





itu sahaja...xde panjang2 dah ...takde mase ni...terima kasih ;)