ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Tuesday, March 30, 2010

ANAK TUDUNG PANAS

anak tudung for sale
match with shawl,
material lycra price : RM18
comment : easy to use and comfortable
colour : black ; chocolate ; and any colour ;other colour is on demand
to order : email me ziela_gurlz@yahoo.com ; please dont hesitate to ask






ANAK TUDUNG ADDNUR
COLOUR : dark chocolate
CODE : TF01
PRICE : RM18
available




ANAK TUDUNG ADDNUR
COLOUR : black
CODE : TF02
PRICE : RM18
available



ANAK TUDUNG ADDNUR
COLOUR : light chocolate
CODE : TF03
PRICE : RM18
out of stock
email me for pre-order



ANAK TUDUNG ADDNUR
COLOUR : old rose (pink)
CODE : TF05
PRICE : RM18
available

Monday, March 29, 2010

CHECK PRODUCT SELAMAT

salam kengkawan
skrg ni byk produk yang berbahaya..tapi semua org buat tak tahu dan main pakai main telan je pape produk yg tak tahu selamat ker tak..mungkin skrg takder effect tapi racun tetap akan berkumpul dalam badan dan mengakibatkan pelbagai penyakit berbahaya..

ni sy tinggalkan url untuk kite semua boleh check samada product yang kita pakai berbahaya ker tak..

http://202.144.202.76/bpfk/product_search.cfm

dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

BIG APPLE??SEDAPNYER DONUT




sape yg suke makan big apple?donut dy memang nampak sedap..sy pun pernah mkn once..tp skrg ragu2 dgn kehalalan donut tu..aritu nak beli,then tanye kat org dy halal ker tak,dy pun xleh bg jawapan..diorg pun mcm serba salah..last2 tak jawab soalan sy..kalau korang check,kedai tu takder sijil halal..jgn main mkn jer k..
halal ker haram ker kene pastikan baru leh makan dengan yakin..

tapi setelah diperiksa di halal.gov.my

alhamdulillah sebaik dah dapat sijil halal FEBRUARI 2010..tahun ni baru diorg dapat sijil halal..

ni buktinya..


SIJIL HALAL TERBARU YANG DILULUSKAN
[MAKLUMAT SYARIKAT & PRODUK]


BIG APPLE INTERASIA SDN. BHD. [757674-P]
No 25 Jalan Temenggung 13/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras, Selangor
Tarikh Sah Sijil : 16/02/2010 - 15/02/2013


SENARAI PRODUK YANG DILULUSKAN

1. English Teabag

2. Green Tea Teabag

3. Jasmine Teabag

4. Caffe Mocha

5. Choreo

6. Cappuccino

7. Caffe Latte

8. Americano

9. Pappermint Teabag

10. Brown Sugar Sachet

11. Creamer Sachet

12. Apple Teabag

13. Camomile Teabag

14. Earl Grey Teabag

15. Ice Caffe Mocha

16. Ice Caramel Latte

17. Ice Chocolate

18. White Sugar Sachet

19. Caramel Latte

20. Chocolate

21. Ice Americano

22. Ice Cappuccino

23. Ice Caffe Latte

24. Green Guava Juice

25. Lime Juice

26. Calamansi Juice

27. Pink Guava Juice

28. Fruit Punch Juice

29. Apple Juice

30. Orange Juice

31. Glacier

32. Californian Almond

33. Kiwi Blitz

34. Whitnut

35. Chocoring

36. Rolling Stone

37. Green Teaser

38. Duren Duren

39. Kimochi

40. Iceberg

41. Pink Twister

42. Go Nutz

43. Snowy

44. 101 Temptation

45. MoonRaker

46. Chocoholic

47. Say Cheese

48. Semi Glacier

49. The Alien

50. Mango Tango

51. Chococinno

52. Dancing Queen

53. Mango Juice

54. White Forest

55. Mocha Lisa

56. Hawaii Five-O

57. Marble Duke

58. Merry Cherry

59. Apple & Aloe Vera Mixed Fruit Drink with Aloe Vera Bits

60. Apple Fruit Drink

61. Blackcurrant & Aloe Vera Mixed Fruit Drink with Aloe Vera Bits

62. Mango Mixed Fruit Drink with Nata De Coco Bits

63. Orang Fruit Drink

check it inside to ensure
http://www.halal.gov.my/maklumat_produk.php?id=JAKIM-20080715-200525

Sunday, March 28, 2010

saje2 nak share..TOPIC *bertukar2 sabun BELINA

dulu masa first2 pakai belina..sy beli online dgn sorang akak..
mase tu sy try old master buat cuci muke ngan mandi..memang best..
muke rase lembut..jerawat pun xkluar..tp kadang2 macam tak puas hati jer sebab nak putihkan kulit la konon..
pastu sy try set eqyptian..mak sy pun pakai..kulit mak makin lembut..dah tak mcam dulu..tapi sy pakai takder beza..lame jugak try..hurm..maybe tak sesuai kot..takder beza ponnn..
so skrg ni tukar pulak yg lain..pakai chairmaine lak..best nyer rase kulit..skrg kulit dah nampak ok..rase selesa dah tak kering2..rase mcm cantik jer kulit tu(prasan!!)
klau nak beza ant tiga2..sy paling suke pkai chairmaine..xtau la knape..sesuai kot ngan kulit..hu3



tengokla muke skrg..ok ckit kan?hu3

ni chairmaine yg sy pakai skrg..kat sabun ad sticker..tp jgnlah sabun ngan sticker2 tu skali..cabutla sticker tu dlu baru belah2 dy..






jom tengok cara sy potong sabun ni..ni nak ajar ni..

mule2 mestilah kene ade pisau..gunela pisau paper pun..



potong ikut suke nak potong brape bhgn, tp jimat potong byk2 piece ckit..sbb nanti leh gune sikit2..



dah siap..haa??hancur lak..he3..tp sabun ni ble potong memg bersedak sgt sbb kandungan susu dy..



sy xkisah..sy ambil piece kcik utk cuci muke..lg menjimatkan sekaligus dpt pelihara khasiat susu kambing yg baki2 tu, sebab klau kte gune skaligus nanti sabun tu kene air slalu yg leh ilangkan khasiat..



ni baki dy..bungkus balik..



simpan balik dalam kotak dy elok2 dan selamat..soroklah kat tempat persembunyian..pastikan jgn digunakan ayah kamu,atuk,nenek ataupun saudara mara yg lain untuk dibuat mandi lak..





PESANAN dari en kambing
"korang guna susu i baik2 tau cuci muke tu..byk khasiat tau..eemmmbekkkkk(nada manja).."

Thursday, March 25, 2010

CHOOSE A CODE COLOUR..;P

untuk tudung yg ditempah..boleh pilih kod warna yang lebih kurang macam warna yg saudari nak..kami akan cari warna yang sesuai mengikut warna yang anda suka..;p

PLEASE OPEN THIS TO CHOOSE..

www.nicopon.com/en/

Friday, March 19, 2010

Puding Triffle in CUP



mesti korg smua pernah mkn puding ni kan.. ;p da tau da keenakan dy
buat yg xtau tu,yg lapis bawah skali adalah kek,kastard then ade buah2 campur ckit..atas skali cover dengan jelly strawberry..tp boleh jugak nak tukar perisa jelly lain..

Tuesday, March 16, 2010

Jom masuk kelas..! ;p

HOYEE HOYEEE...
mari join kelas dengan kami..rugi kalau tak tau pape..tak rugi blaja seni2 ni muda2..cntohnye pandai menjahit, pandai buat manik, pandai jahit langsir, mcm2 pandai..nanti senang hati mak mentua..;p
byk kelas2 yg di tawarkan..seperti menjahit manik basic, lepastu ade sambungan klau nak,kelas baju kurung pelbagai, blaja jahit baju kurung moden,baju kurung biasa, riau dan mcm2 lg..taknak blaja ke semua tu..nanti senang raya kite leh jahit baju sendiri..takpun leh tlg mak kte jahit baju..kan2?
pada sesiapa yg berminat..boleh tngalkan maklumat pd email sy yer..

SABUN SUSU KAMBING BELINA UNTUK LEMBUTKAN KULIT (on discount!!) for products left,sure u cannot get the price at other shop..;p

sape2 yang nak dapatkan sabun susu kambing belina..
kami tengah buat promosi..beli murah jer..harga boleh tanya saya melalui pm atau msg ziela_gurlz@yahoo.com sebab saya nak menghabiskan stok2 yang masih ada..so, saper yg oder stok yg masih ada kat rumah saya,sudah tentu saya bagi diskaun dari harga yang sebenar...tak menyesal kan tengok post ni?hehe ;p
untuk mandian dan treatment muka
ramai yg da berpuas hati pakai
dan mendapati muka terasa lembut setelah menuci muka
belina cosmetic menyediakan rangkaian produk untuk muka dan seluruh badan.
jua makanan untuk kesihatan..seperti alfamint yang bagus untuk tubuh badan kerana 1 sudu memakannya menyamai khasiat 5 kilo sayur..
ada juga tablet susu kambing yang asli dari susu kambing new zealand yang dikeraskan menjadi pil..untuk mencantikkan kulit keranan khasiat yang sangat tinggi dalam tiap2 tiap tablet..
segala informasi boleh tengok di www.zlabelina.blogspot.com
jika membeli dengan jumlah yang banyak,saya akan bagi diskaun untuk anda..pasti jatuh cinta dengan sabun susu kambing Belina..

SHIPPING RATES -POS LAJU

Semenanjung RM 6(500gm pertama) (1-3pcs) + RM 2.00 (next 250gm)/add (1pcs)

Sabah & Sarawak : RM 8 (1kg pertama)

SIAPA CEPAT DIA DAPAT DIA UNTUNG!!

DI ANTARA STOK YANG MASIH ADA: CHECK OUT! TAK CHECK NANTI RUGI BELI MAHAL DENGAN ORG LAIN..HIHI..SEKURANG-KURANGNYA DENGAN SAYA LEH DAPAT DISKAUN SIKIT..;P

[b]Quiet Moments Soap 125g
Chairmaine Soap 75g
Chairmaine Soap 125g
Set Kulit Jerawat
Set kulit minyak / jeragat 75g
Set kulit kering / jeragat 75g
NZ Goats Milk 75g
Belina Soap with Irgasan[/b]


INI SAYA LAMPIRKAN SENARAI BARANG YANG PENUH PRODUK BELINA DAN CODE DI BAHAGIAN TEPI KANAN DI BAWAH SEKALI..BOLEHLAH BELEK2..KALAU NAK TRY BOLEH PM SAYA OR MSG.. OK..KALAU BARANG TIADA SAYA BOLEH PRE ORDER UNTUK ANDA SEMUAA!!





Friday, March 12, 2010

Belina GOATS MILK SOAP

special price for bulk order....;p seriously low price..




Friday, March 5, 2010

Tudung

First 500 gram weight posting,Postage only at RM5 depends..next 250gram + rm1..
Grab it!! ",
don't waste it!!

Tuesday, March 2, 2010

Sulam bunga bunga cintan..nila hasil kraftangan mak..cotcet

bunga sulaman tangan secara french knot atau colonial knot..cute gler kan..combination 2 of my favourite color..
kusyen cover kaler hijau..





nila hobi mak bile takde keje..bunga bullion dan sulaman riben..mak buat untuk sarung kusyen..sarung warna hitam..kalau sy jahit smpai sakit tangan2..hehe




Nilah sulaman riben yang mak siapkan. Buku Pn. Ann (Suzana Mustafa)banyak di jadikan panduan. For hang it on the wall so takderla dinding kosong jer takder hiasan..cantik kan sebab bunga ni nampak timbul dan mcm hidup..menaikkan seri rumah sebab dah letak make up cantik.. ;p






yang ini saya jahit sendiri..boleh la jugak kan sikit2..maklumlah baru nak bertateh..;p cantik kan?pujila sikit..hehehe



suka tengok Pn Ann punyer jahitan.santek sangat3...PNann=Suzana Mustafa