ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, December 22, 2013

SYRIA SCALLOP LABUH PLAIN DIBUKA UNTUK TEMPAHAN BESAR-BESARAN

Assalamualaikum

kepada customer2 Addnur shop yg selalu terjah blog ni

selalu tgok tudung labuh custommade addnur

SY BUKA UNTUK TEMPAHAN SEPENUH MASA

sebab dulu sy masih belajar, sekarang sy buat bisnes ni sepenuh masa.. hihi ;D


ok pada sape2 yg nak tempah, sy akan tnjukkan gmbar tudung2 yg pernah customer tempah,atau pun yg pernah sy buat ready stock

warna2 tempahan boleh pilih sahaja walau warna kain tak de kat sini,
just tunjuk je contoh kat sy ;p

HARGA RM60-RM65 ( SGT BERBALOI!!!)









red colour


purple belacan



pink bright ^.^


purple magenta





royal blue



yellow


CODE : SSL XL DARK BLUE







colour : pink sweet
so sweet.
















READY STOCK





new colour **

choc medium with inner printed. (corak mengikut cutting kain)
stock very limit



new colour

light purple (simple and masuk byk baju,soft je purple ni ;p)
price : RM60




COLOUR : BLUE NILA LEMBUT
1 SET : RM60




colour: sweet purple  
PRICE : RM60






colour : turqoise
PRICE : RM60


colour : DARK PURPLE
price : RM65


colour : old green
cantik sesangat ;)
PRICE : RM60 ( inner plain ye,inner yg diatas dah sold out)



colour : dark chocolate
fit for many occasion.





colour : dark purple grey( sesuai byk baju..;p)




  
colour : purple violet ( my favourite) -..sorry ;(
pasni sy masuk colour purple baru.lagi cun..;)





READY STOCK







colour: maron

love mood 

PRICE : RM60

colour : pink belacan ( favourite! ) 

syria scallop printed labuh

assalamualaikum..SYRIA SCALLOP LABUH PRINTED BRAND ADDNUR

STOK KAT BAWAH NI DAH SOLD OUT SAYANG SEMUA


saya cuma nak tunjuk syria scallop yg dah siap...yg customer sy dah beli


pada yg berminat, boleh pilih FABRIK dan msg sy , kata nak tempah syria scallop

whatsapp skali gambar kain yg nak ditempah..

kami x banyak ready stock sbb satu corak slalu ade satu je..

pada yg nak tengok gambar kain...sy jarang update BLOG..Boleh tengok kat FACEBOOK
ADDNUR SHOP

Kami banyak tempahan custommade.. ;)

insyaAllah selesa..

Kadang2 sy ade ready stock sy kan update situ ;p



..cam biasa.. siapa nak.hello hello sy..whatsapp 0137905304..diskaun pun ade kalau beli.banyak.. ;) whatsapp je sy..kte leh cite panjang   ",