ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Tuesday, March 31, 2015

koleksi Tempahan2 tudung 2015









untuk pilih kain terbaru utk tempahan tudung...boleh terjah facebook kami..sebab kat sini tak berapa nak friendly nak borak2 hehe

ni link facebook ADDNURSHOP...terjah jangan tak terjah... >_<


FACEBOOK ADDNURSHOP


kat kedai memang terlampau banyak tudung sekarang,,tapi nak cari yg betul2 selesaa payah..saya juga alami masalah yg sama...tudung2 disini istimewa sebab special made utk satu2 customer..jadi anda sorg saja yg miliki tudung tu..best kan?

kami juga akan mwmastikan tudung2 tu selesa barulah dijual..itulah kelebihannya

FABRIK pula exclusive..bukan diambil di jakel ke gulatis ke..tapi supplier kami yg kain2 die memang rambang mata lawanyee.. ;)


sesiapa yg nak tempah lagi bole whatsapp zila 0137905304

oh yaa...kami tak amik jahitan pukal ye..harap maklum l;)