ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, February 14, 2015

Tempahan tudung labuh Feb 2015

Assalamualaikum

alamak jam dah pukul 12am

mata dah mgantuk..tulang belakang dah rasa mencucuk2...esok admin dah nak masuk 35week..
doakan admin sihat shaja...dan selamat melahirkan anak nanti...

malam2 ni nak update tempahan customer dari Kedah, pn Izaha Dyana
ni die share2 dengan kawan2..alhamdulillah terima kasih utk tempahan ye..

lain kali tempah lagi... <3 br="">

siapa yang berminat ni saya bagitahu jenis2 nya...nanti masa tempah bagitahu saya nak jenis macamni...jadi awak2 dah tahu jenis apa dan mcmne..

haa,,,patung ni pakai tak lawa no...sebab dia xdak bahu..tapi bila dah pakai kat manusia yg berbahu comel macam anda2 ni...in sha Allah berseri2..hehe


SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR : PRINTED STRIPE BROWN
MATERIAL : LYCRA

SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PRINTED BLACK WHITE
MATERIAL : LYCRA
SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PRINTED BLACK WHITE
MATERIAL : LYCRA
SOFT AWNING STANDARD
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR : PRINTED ZEBRA
MATERIAL : MUSKEED
SOFT AWNING STANDARD
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PRINTED BLUE PURPLE
MATERIAL : LYCRA





SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR : GREY MEDIUM
MATERIAL : LYCRA
SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PLAIN BLACK
MATERIAL : LYCRA


kebanyakannya ramai yang tempah tudung labuh kami,,,paling top sekarang SOFT AWNING SCALLOP..alhamdulillah siapa yang nak tempah tudung labuh..pakat terjah whatsapp kami 0137905304...pastikan anda tahu jenis mana nak..kalau anda mudahkan kami, senang kami nak siapkan tempahan anda..bila dah ramai2 jadi keliru, jadi kena betul2 detailkan tempahan anda..

kami akan berikan layanan terbaik.. babai sayang2 semua ;)