ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, August 26, 2011

Ready Stock ;)

hi syg semua Assalamualaikum.zla ade beberapa tudung utk release..kebanyakannya tudung labuh..boleh rembat klau kenan cepat2 sms ye.email lmbt skit..;p anda juga bole tgok post2 yg sebelum ni yg masih ade tanda available ye..

DENIM HITAM 20"

price : rm60

* tudung ni walaupun 20" tp sbb material denim, ia ckup labuh.tudung ni ade org nak tp die nak pendek skit dari saiz ni , sy cuma ada SATU SAHAJA stok tudung ni iaitu saiz XL sperti di atas.kain ni dah sold out dah takde lg ~ ;) what u see is what u get.
cotton turqoise( kain sgt2 sedap dan selesa)

available size: XL ( 20")

price : RM45

gambar di atas adalah saiz m.




cotton DARK CHOC - GREY( kain sgt2 sedap dan selesa)

available size: XL ( 20")

price : RM48 ( jahitan tepi curly)

gambar di atas adalah saiz m.



cotton coklat tanah( kain sgt2 sedap dan selesa)

available size: M 

price : RM35

gambar di atas adalah saiz m.






Friday, August 19, 2011

Tudung2 Addnur Ready Stock - mesti tengok( macam2 ada ^.^)

saya ada beberapa koleksi syria scallop labuh saiz XL dan M ( sbb dua saiz ni hot selling) saiz m kami pun da labuh tutup dada..koleksi tak banyak,dan kami yg pilih fabrik2 ni, pasti tak sama dgn yg lain..;D

klau berminat,cepat2 SMS saya..leh tgok contact us.  What u see is what u get ;p

NEW ITEM, inner neck size M and L PRINTED**

# BUY 2 OR MORE ITEM  (FROM THIS ALBUM ONLY), GET FREE POSTAGE..YEHU



  
COLOUR : cream( cantik and exclusive)
wanna look soft? sy suggest colour cream ni..

inner cotton high quality

saiz : kecil skit sahaja dari XL ( tetap labuh)
PRICE : RM65

sold out sudah~ ;)




SYRIA SCALLOP PINK ABSTRACT SIZE M
PRICE : RM45 only

recommend .sgt cantik ;p


available




SYRIA SCALLOP LABUH XL

COLOUR DARK GREEN, with inner printed 

PRICE : RM65

available



colour mustard

SIZE XL  ( gambar atas)

saiz M juga ada.( pendek skit dari m)


with awning satin exclusive ( guna pengeras lembut dari yg biasa guna.very selesa kat muka, klau nak bg org tua pakai boleh pakai pengeras yg lembut ni, supaya dia tak rase 
rimas pki tudung awning..hehe )

PRICE : RM60 sahaja ( xl)

 SYRIA COTTON GREY SIZE M

1 SET

PRICE : RM38

material sgt selesa ( antara tudung yg menaikkan nama addnur ) thanks semua ;)

available




HIJAU TUA AWNING TANPA PENGERAS ( HIJAU SGT GELAP)

price : RM38
SIZE M
material : lycra sgt cantik ( curly2 rapat2 dan halus)
available





COLOUR : red timbul ( cantik,leh tgok kan corak dy reality nye, dlm gambar yg sy pakai mgkin xnampak corak die, yg ni gambar non -edit, ramai btul suka lycra special type ni)
PRICE : RM55
saiz : xl

ready stock   
2 pieces only
ANOTHER 1 PIECE AVAILABLE - reserved for salwa





Syria Scallop Labuh Ros HITAM

AVAILABLE IN L SIZE(actually labuh skit dari L)
 PRICE : RM55

sold out..mnta maaf semua



SYRIA ROSE ( HOT SHOICE)

AVAILABLE IN M SIZE 

L SIZE SOLD OUT

RM40 / 1 SET


available in size m ( kat ats contoh gmb rni saiz xl tau)










HIJAU PRINTED AWNING TANPA PENGERAS

price : RM45
SIZE L
material : cotton sgt cantik ( curly2 rapat2 dan halus)

ready stock   
sold out ..sorry

PINK PRINTED AWNING TANPA PENGERAS

price : RM45
SIZE M
material : cotton sgt cantik ( curly2 rapat2 dan halus)


ready stock   
sold out ..sorry




SYRIA SCALLOP LABUH BATIK PURPLE (AWNING TANPA PENGERAS)

DENIM AWNING ( limited)

price : RM60
PENDEK SKIT DARI XL(tetap labuh)
material : lycra jersey sgt cantik ( bukan murah punye jersey tau ;p)

ready stock   
sold out ..sorry




PURPLE AWNING BUNGA2 HALUS
( bahagian awning sy guna pengeras yg lembut, tu adalah rahsia keselesaan klau pakai tudung awning ni ;p, muka masuk fit selesa je, xla bulat smpai rase mcm xkena kat muka..kebanyakan tudung sy sendiri sy pakai type mcmni)

price : RM40 
SIZE M
material : lycra 
ready stock   







COLOUR : purple cantik 
ramai yg minta violet ungu,tp dah habis stok,,,tp purple ni lg cantik nampak exclusive.sy ngan mak sendiri pilih.trust us ok?;p
PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   






available


PRICE :  RM60

COLOUR : very soft light..
kelembutan terserlah,sesuai ngan sape pkai tudung labuh pakai soft2 je..;)

ada 2 choice, samada dgn inner ungu atau pink.
ready stock   
sold out ..sorry




COLOUR : gold kedut ( cantik and exclusive)
sekarang kan tgh hot pasal satin selendang yg nampak shine, yg ni pun shine, tp soft shine je taklah kilat mcm shawl satin tu, terus melangkah yakin dgn tudung ni)
PRICE : RM50
saiz : M

available






PRICE : RM45
COLOUR : DARK GREY
size : M

ni lycra tapi bukan lycra biase,tp memg awesome rasa die.mcm baju sejuk tp xpanas.
kain ni sgt cantik,trust me ;p


ready stock   
sold out ..sorry



COLOUR : KOKO MILO ( cantik and exclusive)
inner abstract yg memg cantik,boleh tukar2 ikut baju..labuh and selesa.;p
PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   
sold out ..sorry




COLOUR : pink lembut ( lmbut mencairkan hati..;p)
PRICE : RM60
saiz : xl

ready stock   
sold out ..sorry



COLOUR : pink lembut 2 ( lmbut mencairkan hati..;p)
PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   
sold out ..sorry









.







COLOUR : PINK MEDIUM
inner abstract 2 tone ade bunga sakura comel

PRICE : RM40
saiz : M

ready stock   

SOLD TO IKA ZUHARINA