ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, February 27, 2015

HARGA SHAKLEE DISKAUN




Assalamualaikum

kepada customer tudung ADDNUR yang nak order shaklee

boleh klik sini untuk baca info2 tentang shaklee

saya merupakan pengguna shaklee, in sha Allah saya akan membantu

KLIK LINK INI

SHAKLEE ZLA


boleh ke blog untuk ke blog shaklee saya ;)

pengalaman2 customer yg dah cuba shaklee

jangan malu2 whatsapp 0137905304 utk pertanyaan lanjut.

yg penting anda akan dapat harga yg diskaun dari saya ;)


Saturday, February 14, 2015

Tempahan tudung labuh Feb 2015

Assalamualaikum

alamak jam dah pukul 12am

mata dah mgantuk..tulang belakang dah rasa mencucuk2...esok admin dah nak masuk 35week..
doakan admin sihat shaja...dan selamat melahirkan anak nanti...

malam2 ni nak update tempahan customer dari Kedah, pn Izaha Dyana
ni die share2 dengan kawan2..alhamdulillah terima kasih utk tempahan ye..

lain kali tempah lagi... <3 br="">

siapa yang berminat ni saya bagitahu jenis2 nya...nanti masa tempah bagitahu saya nak jenis macamni...jadi awak2 dah tahu jenis apa dan mcmne..

haa,,,patung ni pakai tak lawa no...sebab dia xdak bahu..tapi bila dah pakai kat manusia yg berbahu comel macam anda2 ni...in sha Allah berseri2..hehe


SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR : PRINTED STRIPE BROWN
MATERIAL : LYCRA

SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PRINTED BLACK WHITE
MATERIAL : LYCRA
SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PRINTED BLACK WHITE
MATERIAL : LYCRA
SOFT AWNING STANDARD
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR : PRINTED ZEBRA
MATERIAL : MUSKEED
SOFT AWNING STANDARD
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PRINTED BLUE PURPLE
MATERIAL : LYCRA





SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR : GREY MEDIUM
MATERIAL : LYCRA
SOFT AWNING SCALLOP
SOFT AWNING : HIGH QUALITY HARD COTTON
COLOUR :PLAIN BLACK
MATERIAL : LYCRA


kebanyakannya ramai yang tempah tudung labuh kami,,,paling top sekarang SOFT AWNING SCALLOP..alhamdulillah siapa yang nak tempah tudung labuh..pakat terjah whatsapp kami 0137905304...pastikan anda tahu jenis mana nak..kalau anda mudahkan kami, senang kami nak siapkan tempahan anda..bila dah ramai2 jadi keliru, jadi kena betul2 detailkan tempahan anda..

kami akan berikan layanan terbaik.. babai sayang2 semua ;)


Monday, February 9, 2015

ESP SHAKLEE TERBAIK




ESP ataupun energizing soy protein dari shaklee ni memang top product dalam SHAKLEE

bertong2 customer order esp shaklee sebab dah rasa kebaikan dari ESP SHAKLEE ni

rugilah pada sesiapa yang tak cuba lagi tu.. ;) tagline sy 'beauty without drug' salah satunya adalah kerana khasiat ESP ni..dalam diam2 dia buat kerja..

yang bestnya kita nak buat benda lain, tapi benda lain pun turut sama terkesan setelah minum esp shaklee ni..nanti sy akan update lebih review tentang esp ni..

ok kte tengok apa sebenarnya ESP ni ???



favourite zla time pregnant, minum dengan peel fresh orange, letak ais 2,3 ketul,nyaman!!


paling berkhasiat utk ibu hamil, ESP + SUSU KAMBING TANPA GULA..baby perlukan kalsium yang banyak ye~




KEBAIKAN : ESP SHAKLEE




0034.gifUntuk sesiapa yang ingin menguruskan badan..haa esp ni memang minuman untuk anda..sebab esp buat anda rasa kenyang jadi takdelah kita nak mengunyah benda2 mengarut2 kan..sesiapa nak tahu cara diet dengan esp boleh hubungi zla. in sha Allah zla akan beri tips bagaimana nak kruskan badan dengan esp. zla sendiri yg tengah pregnant ni pun kawal berat badan dari naik mendadak dengan esp..alhamdulillah berjaya..jadi nak tahu tips2 nya zla boleh share dgn anda semua. 

Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.


Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.


Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.


0038.gifUntuk sesiapa yang mahu kurus,lelaki ke perempuan boleh minum ye : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. lagi satu kandungan protein yg tinggi dalam esp ni bantu membina kembali badan kita..sesiapa nak tahu cara makan yang betul boleh whatsapp zla..dia tak boleh main makan je dengan cara yg salah ye sayang2 semua..


Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.


0148.gifESP juga untuk semua yang ingin kulit cantik...lelaki pun boleh..ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!


Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. ESP ada pelbagai resepi yang boleh u all cuba..boleh tukar2 jadi takdelah bosan ye..yang penting u all kne tahu ESP tak boleh campur dengan air kafein, air gas dan air kelapa..ingat ye!!


Sesiapa yang tak cuba lagi tu ..lets make a change, zla akan bagi promosi terbaik untuk pakej2 yang anda ambil berserta consultant. sharing is caring..dalam shaklee ni kita sharing kebaikan shaklee agar kita semua sama2 sihat..kita perlukan kesihatan yang baik sebab dunia sekarang makin mencabar, lagi2 dengan harga barang yg makin naik..kita perlu bekerja utk mencari nafkah yg halal..kalau badan kita tak sihat takde tenaga muka pucat lesu, muka kusam..camne kita nak keje kan?

ok buat pelanggan2 baru yg nak cuba esp, boleh order dari zla..zla akan sharing apa yg patut pada anda..cakap je nak apa.nak cantik, nak kurus, nak jaga badan, nak kulit glowing, nak awet muda, nak pulihkan penyakit, macam2 ada ...1001 khasiat dengan vitamin sihat shaklee..

ok ni info zla,jgn lupa contact and simpan k ..0197.gifTO CHANGE!!

sesiapa yang berminat, boleh hubungi saya consultant anda, lebih baik anda beli dari orang yg berpengalaman makan shaklee dan dia sendiri amalkan..saya sedia membantu anda ;)


pada yg nak cuba, pm zla untuk consultant,cadangan apa yg anda patut makan berkenaan masalah kulit anda, ataupun masalah2 lain.. boleh hubungi zla melalui :

Shaklee Consultant & independent distributor – Zla
Facebook : Addnur Zla
Instagram : Shaklee_zla (follow instagram utk promosi terbaru)
ID Shaklee : 1182303
Email : ziela_gurlz@yahoo.com
Whatsapp/sms : 0137905304
strictly no call! ^_^'

harga offer untuk 4 produk terhebat bulan FEB 2015 ni! jgn lupa cuba..
zla akan bg harga terbaik utk set2 yg anda consume, serta panduan pemakanan. 


0128.gif