ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, December 22, 2012

SABUN GLUTA TERMURAH


\Sabun Gluta Kojic

RM17 /pcs..murah sgt berbanding pasarann ;)

GLUTATHIONE
Membantu/menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening agen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid lebih bgs dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.


trial pack
sabun gluta collagen rm5 / pcs
sabun gluta kojic rm4 / pcs

untuk yg takut nak beli byk2 trus takut tak sesuai ke ape...boleh lah try yg kecik ni dulu,,insyaAllah ok ,sy pun pakai


Sabun Gluta Collagenn

RM20 /pcs..murah sgt berbanding pasarann ;)

GLUTATHIONE
Membantu/menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.
COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selesai dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih kencang Orkid Putih
Kelebihan:-
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


JIKA BERMINAT BOLEH ISI FORM DI ATAS..ATAU SMS 0137905304..CONFIRM PALINGMURAH AND TAK RUGI..SY DAH JADI TIDAK BOLEH BERENGGANG DENGAN SABUN NI... ;)



Friday, November 2, 2012

Tudung Aura tutup dada ^_^

Hi Assalamualaikumm

berabad tinggal blog ni...keciannya blog da ade sarang labah2 da.. hehe

arini zla ade tudung baru, zla letak kod AURA  utk batch ni,

tudung2 ni labuh tutup dada..ya of course
muke awning dy pun sampai kat tepi pipi..bestt

awning dy semua ade kilat2..kosong simple tp berkilauu dek mentari gitu

happy browsee

semau gambar tudung ade yg versi flash and non flash supaya org tak keliru dgn warna sebenar dy..

 CODE : AURA 1
PRICE : RM35
COLOUR : CHOCOLATE
* tepi tudung ade sulam sgn batu2 comel ^_^




 CODE : AURA 2
PRICE : RM35
COLOUR : PINK
* tepi tudung ade sulam sgn batu2 comel ^_^






 CODE : AURA 3 
PRICE : RM35
COLOUR : TURQOISE
* tepi tudung ade bunga ros comel ^_^







 CODE : AURA 4
PRICE : RM35
COLOUR : ELECTRIC BLUE
* tepi tudung ade sulam sgn batu2 comel ^_^







 CODE : AURA 5 ( TUDUNG LABUH)
PRICE : RM40 only
COLOUR : CHOCOLATE
* tepi tudung ade batu2 comel ^_^ tudung ni serius sgt cantik.;)


pada yg berminat nak beli..sila isi form di atas ye..terima kasih..jumpe lg,,

Thursday, October 25, 2012

take a leave for awhile~

hi assalamualaikum..lama dah sy meninggalkan blog ni terabai..

buat pengetahuan pengunjung blog yg datang, sy seorg student final year ..sedang balajar lagi..di uitm shah alam..harap2 lepas sem ni dengan lega...;)

sy hanya tidak aktif sementara, lepas ni sy akan activ esemula..kepada yg menghantar email,minta maaf sy tak boleh terima tempahan wat mase ni..sipaya tidak mengganggu pelajaran dan projek...

kalau sudi bacalah blog sy yg tah pape ni..hihi http://zla-en-route.blogspot.com/
sudi2 lah terjah..just menulis secara bebas mengenai kehidupan sy...menulis time2 boring..

harap maklum semua..terima kasih ;D




Saturday, October 6, 2012

CRAZY SALE SYRIA CHIFFON MANIK!! the lowest price among the others blogshop is here Addnurshop ;)

Assalamualaikum

zla nak buat CRAZY SALE on the previous stock of syria chiffon..memang lawa syria ni..



SYRIA CHIFON MANIK
HARGA 2 LAYER : RM70 (tak termasuk inner)
ONLY RM50!!!


HARGA 3 LAYER : RM80 ( tak termasuk inner)
ONLY RM60!!!




jika berminat boleh isi borang kat atas blog ;p..


COLOUR : 3 LAYER BLACK

LAST 1 PCS AVAILABLE
PRICE : RM80 ONLY (WITHOUT INNER)



COLOUR : 3 LAYER CHOCOLATE

SOLD OUT




COLOUR : 3 LAYER GREEN

LAST 1 PCS AVAILABLE




COLOUR : 3 LAYER PURPLE(gojess)


LAST 1 PCS AVAILABLE






COLOUR : 2 LAYER GOLD YELLOW

LAST 1 PCS AVAILABLE



COLOUR : 2 LAYER CHOCOLATE

LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 KOKO


]LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 CREAM

LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 TURQOISE

LAST 1 PCS AVAILABLE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 PINK

LAST 1 PCS AVAILABLE








COLOUR : 2 LAYER BLACK
INNER AVAILABLE ( kalau nak inner, boleh inform zla)

sold out










COLOUR : 2 LAYER TURQOISE

SOLD OUT





COLOUR : 2 LAYER GREEN CANTIK

SOLD OUT


zla suke minum laici,
sudah lihat harapla beli hihi ^_^

assalamualaikum...

Saturday, September 8, 2012

untuk dijual august 2012 ;)

assalamualaikum...l\;)


sy ade bebrapa ready stock yg ada..

kebanyakan inner kadang2 tidak2 ada warna yg seperti dalam gambar, tp sy akan bagi inner yg warna matching juga dgn tudung..


happy shoppingg...huhu




CODE : AUG 1
RM55 / 1 set
 SIZE : XL

AVAILABLE

CODE : AUG 3
RM60 / 1 set
SIZE :XL

                                                                    AVAILABLE


CODE : AUG 2
RM55 / 1 set
SIZE : XL


SOLD OUT




handmade exclusive, only at Addnur Shop..
berminat sila isi form di atas ye ;) terima kasih..

Thursday, August 30, 2012

Tempahan2 tudung Addnur ^_^

tempahan tudung sanding dari kak wanie;p sory kak wani tak dapat pg knduri..selamat pengantin baru huhu..klau bc ni pos la gambar ke sy..hehe


from Ariza..johor.maaf kak..lambat siapkan tudung akak..insyaAllah dah sampai ke sana la tuu..harap sesuaii..;) (return customer, thank u ;)



from Hazalinawati, kedah (return customer, thank u ;)


Saturday, July 21, 2012

SYRIA CHIFFON MANIK BATCH 2


Assalamualaikum, ^_^

sy ade batch baru syria chiffon manik..kali ni lebih simple..tp ayu je klau pakai
kadang2 ade customer tak suke bling2 sgt..sy ade stok skit sgt utk batch kali ni..klau nak boleh isi form kat atas ye.and sy jual murah2 je hihihi


PRICE : RM65 ( OUTER ONLY)


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 KOKO


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 CREAM


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 TURQOISE


CODE : SYRIA MANIK BATCH 2 PINK



Friday, June 15, 2012

GUIDE LINE TEMPAHAN FOR RAYA berserta HARGA

SILA BACA DENGAN TELITI K..

CARA-CARA TEMPAHAN:( penerangan lengkap di bawah)


setiap tempahan, setiap SAT Uhelai tudung hendaklah copy paste 3 benda penting bawah ni.
1. Pilih jenis tudung
2. warna
3. saiz

# Kalau nak tempah lebih dari 1 helai, jadi wajib ada 1,2 dan 3 ni untuk setiap tudung.

contohnya,

TUDUNG 1

1. Pilih jenis tudung =
2. warna=
3. saiz=




TUDUNG 2

1. Pilih jenis tudung=
2. warna=
3. saiz=




TUDUNG 3

1. Pilih jenis tudung=
2. warna=
3. saiz=





PENERANGAN LENGKAP:

JENIS TUDUNG


  1. SYRIA SCALLOP LABUH (saya hanya buka tempahan untuk saiz S, M, L and XL sahaja)

HANYA WARNA DI DALAM SENARAI SAHAJA YG BOLEH DITEMPAH :

dari atas kiri : PINK PASTEL, MILO, DARK PURPLE, PINK SWEET, GREY, OLD GREEN , DARK CHOCOLATE, DARK GREY, MAROON , CREAM, BLACK (tiada dalam gambar)

NOTED THAT INNER DALAM GMBAR NI SEMUA DA TAKDE..HARGA TEMPAHAN YG DITULIS ADALAH UNTUK INNER KOSONG TIDAK BERCORAK..


HARGA TEMPAHAN :

SAIZ XL DAN L : RM65 / RM60
SAIZ M DAN S : RM48





2. TUDUNG AWNING TANPA PENGERAS - SCALLOP ( S,M, L,XL)




HANYA WARNA DI DALAM SENARAI SAHAJA YG BOLEH DITEMPAH :

PINK PASTEL, PINK SWEET, GREY, OLD GREEN , DARK CHOCOLATE, DARK GREY, MAROON , CREAM, BLACK 

HARGA TEMPAHAN :

SAIZ XL DAN L : RM65/RM60
SAIZ M DAN S : RM48






2. TUDUNG AWNING TANPA PENGERAS - SINGKAT BAHU (SAIZ M 16", L 18", XL 20",,XXL 22")



PINK PASTEL, PINK SWEET, GREY, OLD GREEN , DARK CHOCOLATE, DARK GREY, MAROON , CREAM, BLACK


HARGA TEMPAHAN :

SAIZ XL DAN XXL : RM65 / RM60
SAIZ L : RM 50
SAIZ M DAN S : RM35-RM40




buat masa ni hanya 3 jenis tudung ini sahaja saye berani..sy hanya buka pada tempahan terawal sahaja..sebab takut tak sempat nak siapkan...kepada yg ada email sy tentang boleh tak pos ke luar negara, sy terima..ni first time sy nak try pos overseas.its ok ..sy boleh belajar..

ok lepas dah lengkap tempahan tudung, 

sila beri:
SENARAI TEMPAHAN
NAMA
ALAMAT
NO PHONE
PREFER BANK : CIMB / MAYBANK


sila email kepada ziela_gurlz@yahoo.com



sy adalah anti kepada mereka yg suka bermain2 k..nnt sy strictly black list baru tahu.


ok thats all.till then meet again.cow cin cow!

Sunday, June 10, 2012

TUDUNG LABUH INNER TANPA PENGERAS - BAHU SINGKAT

Hi ,sy ada buat produk terbaru..jeng jeng jeng

tudung labuh tapiiii..ADE TAPI..TAPI SINGKAT DI BAHU

pasti ramai yang suka tudung ni..sebab xdelah rimas labuh sekeliling jd zla singkatkan tang bahu tu supaya kemas..


tudung labuh yang boleh ditempah adalah,
SAIZ XXL : RM60
SAIZ XL : RM55


Tempah banyak akan ada diskaun.",

quality adalah gred 1,kain tebal lg dari kedai di luar..tudung ni boleh ditempah sehingga raya ini..
ready stok pun tak banyak wat msa ni..

kepada yg berminat,email kan ke ziela_gurlz@yahoo.com




PRICE : RM60
SIZE : XXL ONLY

AVAILABLE







yg bawah ni semua tak available tapi boleh ditempah..tempahan akan dijahit bulan 7 nant..

CODE : INNER NECK LABUH SINGKAT BAHU
SIZE : XL
COLOUR : DARK GREY





CODE : INNER NECK LABUH SINGKAT BAHU
SIZE : XL
COLOUR : OLD GREEN




CODE : INNER NECK LABUH SINGKAT BAHU
SIZE : XL
COLOUR : LIGHT GREY





CODE : INNER NECK LABUH SINGKAT BAHU
SIZE : XL
COLOUR : PINK PASTEL




CODE : INNER NECK LABUH SINGKAT BAHU
SIZE : XL
COLOUR : TEH SUSU





Friday, June 1, 2012

Tempahan 2012

from Solihin, my house mate

tudung ni dy request wat inner neck, tp dy serahkan pada sy design dy,,yg boleh pakai hari2 dan sesuai untuk banyak baju..dan inilah hasilnya.. ;p kain untuk awning tu lembut dan lembik ( is my word correct?)..ada customer yg suka lembik2 begini,ada yg suka tercacak mcm ade pengeras..klau nak keras dan cantik kena pakai kain jeans shaja baru dy terbentuk cantik ;p




waa muke agak bulat..

ok..babai ;p

Syria Scallop Labuh for sale

assalamualaikum,hye peeps..ni sy sempat update beberapa tudung yg masih ade dlm collection..sbb ade customer tanya,senang sy masuk dlm blog je.. ;p


GAMBAR BAWAH
ade warna ungu PURPLE SWEET (gmbr bawah)

available size XL(1 helai) and M (yea M pun ade 2 helai sahaja)

PRICE

SIZE XL : RM50 (include postage)
SIZE M : RM35 include postage

contoh gambar setelah dipakai




GAMBAR ATAS


untuk warna purple medium dark yg ade jalur atas tu,ade saiz XL (2HELAI sahaja)..siapa cepat dy dapat..huhu

PRICE

SIZE XL : RM55 include postage


P/S :: TUDUNG OUTER SAHAJA KALI INI HARGA TIDAK TERMASUK INNER.. ;p SAIZ M PURPLE SWEET SGT CANTIK..tetap tutup dada.. ;p SEMUANYA HANDMADE KAMI,RASANYA EXCLUSIVE KAN? ^.^

sesiapa berminat, boleh sms segera 0137905304.reserve hanya pd mereka yg dah bayar shj..minta maaf tak sempat nak upload gmbr tudung lately..blog kesepian sahaja. ;(



ade contoh untuk purple sweet adalah begini setelah digayakan ;p







Wednesday, May 30, 2012

RAYA ORDERR

assalamualaikum semua...sy telah tukar tarikh untuk membuat tempahan kerana sgt2 tidak sempat utk upload guideline...seriously tak sempat ;( masa utk diri sendiri pun tiada kerana bz menyiapkan projek.tarikh jadual akademi utk menghantar projek telah dilanjutkan, yg sepatutnya buhujung bulan 5 kena anta, tapi dilanjutkan sehingga awal bulan jun..jadi sy terpaksa teruskan usaha utk menyiapkan projek sy.HARAP MAAF  ;( bawah ini sy telah update tarikh baru..sila baca kembali ye.








sy just nak inform sy akan buka tempahan untuk rayyaa yeah..walaupun lame lg nak raya,tp sebabkan rmai customer yg tanya,insyaAllah sy akan ade mase jahit walaupun sy bekerja di JKR sepanjang ramadhan ni, sy berbesar hati nak jahit tudung2 syg2 semua ;p maaf klau sy tak sempat bls emel pd sesape yg nak tempah,skrg sy sgt busy dgn study sy..hukhuk.da dekat 2 bulan tak active jahit utk customer.sy akan menyiapkan tmpahan yg ade lg yg xsiap sebelum ni waktu sy free.kepada yg nak tempah utk raya, boleh anta detail lengkap kat email sy mulai isnin 18/6/2012.hari ahad 17/6/2012 sy akan upload guideline untuk tempah tudung..so please2x sgt baca sebelum tempah,sbb nant sy jadi pening bagaimana nak jahit tudung syg2 semua ;p jd biar tempahan tu clear,senang urusan sy,jd anda dpt tudung pun puas hati ^_^..and then next week dlm mngu 26/5 hingga 2/6 sy akan upload kain baru untuk corak gorgeous2 org lain tak pakai lagi bau kedai.hehe ;p so klau nak tngu kain corak after sy upload boleh tempah..harap maklum.waa pngumuman panjang berjelee

Saturday, March 24, 2012

tempahan mac2012


tempahan kak Mariam
awning scallop saiz XL
from left = turqoise dark,pink sweet, light orange.

tempahan pn ku putri

tudung tempah from Ariza

actually ade byk lg..buat mase ni sy upload  ni dlu..
sebab ni la sy lmbt jahit tempahan2 yg ada..sbab satu customer pun byk helai yg ditempah..
kepada yg sabar, tq so much sbb faham dan xpressure sy..klau tak pressure,sy leh jahit dgn hati2..klau nak jaga hati customer,kne la buat elok2..

terima kasih jugak kat customer2 lain yg sudi tempah,beli ataupun just tengok2 je blog sy ni dan fb..sebab tula blog ni still alive..
jgn serik beli lg..we will do our best..and jgn lupe pray for my success in my study.1 more year to go..klau abis tepat pada masanye, leh sy jahit byk2 lg untuk anda anda anda semuaaaa... ;)

bye..Assalamualaikummm