ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, March 24, 2013

Update tempahan mac 2013 awning scallop

Assalamualaikum

tempahan ni dr kawan saya cik salwa..terima kasih yg ;)




ape2 corak..anda pilih!~ ^_^

ok untuk harga pula..corak adalah berbeza dgn tudung plain..
dan awning lycra berbeza dgn awning satin..


ok untuk awning lycra harga adalah rm60
dan untuk awning satin harga rm65..

ni utk tmpahan sahaja..pelanggan bertuah yg dpt beli ready stock sy kadang2 sy jual dgn harga lebih rendah..tp klau untuk tempahan tidak boleh kurang.. ;) tp kalau tempahan lebih 5 helai..akakn dpt free pos ;p pos pun mahal skrg..klau 5 helai mesti berat dan lebih kos pos..itu kami belanja..yeah ;p  sama saja kalau bg diskaun pun..

harap maklum..terima ksih..

Saturday, March 16, 2013

Tempahan inner neck labuh 21"-22"

update tempahan lagi pada malam sabtu yg damai ini ;)

kali ini dari again my return customer kak Hazalinawati..dari kedah
kakak yg comel ni tempah 5 helai inner labuh ...3 untuk dy dan lg dua lycra itu untuk kawan dy..

inner labuh cotton ni kalau ade yg tak suke labuh sgt..boleh adjust ikut suka jee..mcm zla buat ni..
lipat kat paras bahu mana yg dikehendaki..letak brooch yg comel kat tengah..

jadi mcm pakai selendang..mcm kot pun ade..mesti org tgok tertanya2 mcmane awak pakai tudung ni..hihihi  ^_^




terima kasih daun keladi ..esok2 lawat lg..klik la iklan nuffnang tu banyak2...boleh buat belanja kahwin sy..sedekah2

thats all for tonight..see u again ..Assalamualaikum..tak jawab dosa~

Tempahan Customer

Assalamualaikum,

apa khabar semua..watpe tuu...harap senyum2 sokmo..

kalau ada masalah,bersabar..kalau sedang marah ucaplah astagfirullah..

Allag bersama orang yg selalu bersabar.. ;)

malamni zla nak update gmbr tempahan customer yg sempat zla tgkp..

skrg ni very terkejar2..harap boleh lah customer2 yg disayangi cuci mata sikit dari hasil jahitan zla..

harap2 ada la yg berkenan..hihi..

kali ni tmpahan kak Ariza la yg zla jahit cantik2 ni..cantik kan pilihannya..kak Ariza ni org nye pun cantik juga...kalau kenekan tudung yg zla buat lg meletup cantik..huhu

tudung ni tak boleh dapat kat lain..semuanya handmade exclusive untuk customer2 ku..kalau kain cantik mcmni kat luar lg la berganda2 mahal dy.. ^_^



 vogiee the vasss cantik nye kain ni..zla pun minat
padan dgn awning satin exclusive yg mahal ni..no rosak2 mcm thai silk tu tau
kalau corak with awning satin , harga rm65


 wow,cik zla sungguh teruja menghasilkan tudung2 ni..
awning satin..


 ni juga awning satin..
harga RM65 tidaklah mahal..sgt rugi sape yg tidak tempah hihi


yg ini awning lycra..cun nye rimau2 corak ni...roarrrrr!!!

 tudung plain black wajib ade dlm collection..senang sarung je kalau takde kaler sesuai...


 kain cotton menyerlah corak dy....selesa sejuk..serap peluh..



tudung 2 pcs..ade anak tudung..kalau mcmni...harga rm65 satu set..

 tudung 2 pcs..sosweet corak yg ini..tak tipu.. ^_^'

 tudung 2 pcs..sweet jugak...


yg ni cotton..lawaa..ni zla pilihkan utk customer..senang berurusan dgn kak ni.. ;)

ni comment stelah terima..:

"Slm. akak dah terima tudung dari Zla. suker sgt2. you go girl! The workmanshipm design and the way u mix n match the color were soooo great. i love them so much and can't wait to wear all of the. thanks dear for making my day with your lovely tudung. nak tempah lagi boleh tak? n not to forget you gift. so sweet of you. thanks so much!"

sy telah beri hadiah pada kak ni sebab dy rekod paling byk tempah and sentiasa bagi feedback memberansangkan..buat sy semangat lg nak berbisness..thank u kak..next entry ade lg nak update gmbr tempahan customer..


;)

p/s: maaflah muke nye pucat..zla sedang ber AS BEAUTY sekarang..tu yg tak boleh pakai make up..huhu

Sunday, March 10, 2013

Tempahan customer-awning scallop

Assalamualaikum

sy berjaya siapkan tudung awning scallop yg ditempah oleh kak Iftitah...terima kasih kak ;p

akak ni pilih kain ni..



and satu lg akak ni nak pink pastel

jenis adalah awning scallop...dy mintak awning tu besar sikit sebab die jenis muke tembam mcm tuan rumah ni ;p hee mcm sayalah kot tembamnyee..

jadi terjadilah tudung2 ni..telah selamat diposss alhamdulillah akak iftitah dah terima..dan dy suke..



kain ni lebih mahal dari yg lain sebab kain very high quality..kain ni org pngil muskeed..yg hitam putih ni..

lagi satu zla dah pos kat sorg lg customer name Azleen,

dy order inner neck tp dy nak besar lg awning dy sbb muke jenis chubby jugak..alhamdulillah dy suke  dgn size tu..

ni komen akak tu lepas try...sy suke sgt akak suke...

"salam. dh dpt parcel. sgt berpuas hati saiz tu... nk tany.. warna apa yg ade? Nk order.. Tp kali ni saiz XS sbb nak cover leher utk shawl jarang.. yg u bg td tu siza M.. Huhu. Tlg bgtaw warna apa yg ada... Nk beli semua warna klu mampu.. Muka mmg sesuai sgt2.. Puas hati..."

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah.. ^_^




Thursday, March 7, 2013

Mencari pembantu tukang jahit

Assalamualaikum

saya ingin mencari sesiapan yang ada asas menjahit tudung / baju, untuk menjadi pembantu saya

kalau takde pengalaman menjahit pun xpe..sebab saya boleh ajar

kerja adalah sambilan, upah mengikut kerja yang dilakukan..kalau banyak kerja yang dilakukan, banyaklah upah yg akan diterima..

klau boleh yang lepas spm xde blaja mane2 lagi , ataupun kalau ada yang lebih dewasa sikit pun sy leh consider..kalau pandai mejahit lagi baguss..sebab sy tak menang tangan dgn tempahan..

kerja area gombak, sesiapa berminat boeh email saya ziela_gurlz@yahoo.com

kain for kak Nik Shamsuhaida

sebenarnye kain ni lg pekat dr kat sini..
yg belah kanan dy more kepada warna pink pastel..yg belah kiri coklat..

Saturday, March 2, 2013

Alpha Lipid Testimonial

jom jom baca pengalaman sy..huhu..tak rugi baca..

http://zla-en-route.blogspot.com/2013/03/alpha-lipid-testimonial.html