ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Tuesday, June 14, 2011

Tempahan Farah Dura

thanks Farah

atually farah ni duk dkat je ngan umah sy,,

dia minta sy repair tudung lbih kurg mcm inner neck , tp printed cotton punye..farah minta sy tukar awning dy kepada awning yg biase( yg ade pengeras), tp sy terlupe nak tgkp gmbr..sbb nak cepat pos td,,sbb farah nak tudung sampai 15 jun..so sy rush gle nak siapkan tudung2 dy ;D sebaik sempat cik farah.

dia ada anta tudung oren yg die suke..dy tempah sy wat tudung hitam pkai cotton hitam sebijik mcm tudung dy tu,,and inilah hasilnye, RM30 only. very the selesa and serap peluh kain ni..


lagi satu Syria cotton saiz S..kaler purple sweet..material sama mcm kat atas.

PRICE : RM33 (INNER 2 SIDE)


cube u all tengok kat tempat lain, ada jual harga rendah mcmni?yg ada saiz pendek lg dari yg atas ni tp harga RM35..xcaye search sendiri..yg harga RM33 ni sangat berbaloi ,kain pun sedap. ;)