ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, April 16, 2011

ATTENTION ...CODE KAIN untuk TEMPAHAN TUDUNG. ;D


ASSALAMUALAIKUM
i made up from what i have promised before ;)

k kat bawah ni ade banyaakkk kainn...ikut kod.
cara nak order kat kod tu sila tulis begini - CODE (gambar)-no kain.(please click on picture)

contohnye,

CODE 1463 - 6

ada no yg tak ikut turutan.jadi please besarkan gambar dlu dan tgok no btul2 ye...takut nant kesilapan berlaku..


COTTON TSHIRT CHINA


COTTON TSHIRT CHINA


COTTON TSHIRT CHINA


COTTON TSHIRT JEPUN


COTTON TSHIRT JEPUN


LYCRA



LYCRA



LYCRA


DENIM JEANS ;D

LYCRA - DOT DOT - SOLD OUT!!
ZOOM LYCRA DOT DOT


PRINTED SEMUA... ;) cantik2 sangat...!

corak ni memang unit..mcm cat tumpah...




LYCRA JERSEY PRINTED
2,4,5 SOLD OUT!!


7,9,10 SOLD OUT!!

LYCRA STRIPEY


LYCRA AND JERSEY PRINTED





PRINTED COTTON TSHIRT
 1 SOLD OUT


AWNING TUDUNG

yg 1210 ni memg gorgeous...mase sy kat kedai sy terpikir mesti cantik sgt klau buat awning...sbb dy ade glitter shine2 gitu~
klau nak nampak exclusive sy syor pkai ni...
klau kat gambar xnampak sgt cantik dy...tp klau realiti 
memg cantik sgt..memg bersinar2...sy pun rase nak wat satu ;D

tercicir satu lagi...




yg ni awning cotton..pun memang cantik2...nampak muda klau pkai awning camni...nampak rangi + cute ;)