ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Thursday, September 16, 2010

TUNGGU YE.. ;)

saya dah decide lepas ni nak letak nama customer yg pernah menjadi pelanggan sy spaya mereka tahu sy hargai dan sygkan pd mereka yg setia ;)

Wednesday, September 8, 2010

COTTON PLAIN

PERISTIWA MALAM 2 HARI SEBELUM RAYA --
dalam ke-busy-an kota yg sedang rancak membeli-belah sempena hari raya aidilfitri...peniaga bertungkus lumus nak jual barang takut2 tak laku lepas raya...aq pun sempat membeli belah sambil memerhati gelagat manusia skeliling..
td sempat jln2 kat uptown sri gombak..mata melilau2 cr baju...risau xde baju mase raya nnt...hehe
adela dekat 4 kali round..naik pth pinggang...tp nak buek camano...terpaksa jugak pusing wlau bdn ni da umpama longgar skru..sambil didendangkan lagu karaoke ntah dari penyanyi seniman yg tak faham2 suara dy tak sedap..naik sakit telinga dengar..aduih

mlm ni smpat update ckit utk customer..kain cotton plain yg boleh ditempah klau nak..
dekat gambar perhati betul2 ada no di sebelah..u all leh enlarge gmbar sbb memang org yg normal xkan nampak no itu jika tidak dibesarkan..;)

boleh pilih kaler mane yg berkenan..dan tempahan tudung syria anda boleh dibuat mengikut saiz kami..selesa utk muslimah, dan yg penting tutup dada..klau ragu2 boleh cuba skali mcamana tudung kami..klau best boleh tempah lg..klau tak,jgn la bgtahu kami..;)





itu sahaja...xde panjang2 dah ...takde mase ni...terima kasih ;)

Tuesday, September 7, 2010

Selamt Hari Raya ..maaf zahir batin semmua..;)

Salam..di bulan yg aman mulia ni..bulan yg penuh keberkatan..whatelse to say..Selamat menyambut hari raya aidilfitri yang bakal menjelma..semoga amalan2 kita di Bulan Rmadhan diterima Allah yang Maha Esa..Amiinn...
terasa penat bdn trying to finish all..memang penat buat dua kerja satu msa..time cuti org lain boleh rehat..tp ktorg buat kerja tmbhan...tapi Bersyukur setinggi syukur pada Allah kerana beri rezeki dan kebolehan..bukan senang nak menjahit..ingat senang ke?cuba korang yg xreti jahit bju kurung and lain2 cuba lah torai skali jahit baju raya sendiri tahun nii..confirm susah..
Minta maaf kepada semua jika ada dosa dan kesilapan yang lalu..harap ampunkan dosa ini..Manusia tiada yang tidak pernh buat salah dan dosa..jd jadikan itu satu pengajaran dlm hidup dan sentiasa 'plus one' bak kata lecturer ku En Radzi dalam hidup kita kena slalu plus one..means change to the better person day by day..dont make it minus one pulakkk..sentiasa patuh suruhan Allah dan jauhi laranganNya...insyaAllah kita akan disayangi da dilindungi Dia..Aminnn...;)

Friday, September 3, 2010

MARI MARI MARI..taknak beli pun boleh cuci mata ;p

SYRIA LABUH COTTON


QS57
COTTON SYRIA 
colour : orange
size : M
OUTER with inner : RM37
outer only : RM27
available


QS58
COTTON SYRIA 
colour : bright red
size : M
outer only : RM27
inner only : RM7 ( yang ini ikat blakang ada manik2 cantik)

available




QS59
COTTON SYRIA 
colour : dark choc

size : M
 outer with inner : RM40

sold 1
available 1


QS60
COTTON SYRIA PRINTED
colour : combination
size : M


outer only : RM33
inner only : RM7 ( yang ini ikat blakang ada manik2 cantik)
available



INNER IKAT BELAKANG

inner macam ni senang nak adjust..nak longgar ke nak ketat pun ok..
ada dua jenis: yang ada manik dan ada yang tidak ada manik..

colour yang masih ada

yang tiada beads
dari bawah

dark choc
pink
cream
white
maroon
blue black
lime green
purple
black 
tanah

RM6 only each!!

with beads

dari kiri

choc, white, purple, green, light choc, black

RM7 each only!!