ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, March 16, 2013

Tempahan inner neck labuh 21"-22"

update tempahan lagi pada malam sabtu yg damai ini ;)

kali ini dari again my return customer kak Hazalinawati..dari kedah
kakak yg comel ni tempah 5 helai inner labuh ...3 untuk dy dan lg dua lycra itu untuk kawan dy..

inner labuh cotton ni kalau ade yg tak suke labuh sgt..boleh adjust ikut suka jee..mcm zla buat ni..
lipat kat paras bahu mana yg dikehendaki..letak brooch yg comel kat tengah..

jadi mcm pakai selendang..mcm kot pun ade..mesti org tgok tertanya2 mcmane awak pakai tudung ni..hihihi  ^_^




terima kasih daun keladi ..esok2 lawat lg..klik la iklan nuffnang tu banyak2...boleh buat belanja kahwin sy..sedekah2

thats all for tonight..see u again ..Assalamualaikum..tak jawab dosa~

Tempahan Customer

Assalamualaikum,

apa khabar semua..watpe tuu...harap senyum2 sokmo..

kalau ada masalah,bersabar..kalau sedang marah ucaplah astagfirullah..

Allag bersama orang yg selalu bersabar.. ;)

malamni zla nak update gmbr tempahan customer yg sempat zla tgkp..

skrg ni very terkejar2..harap boleh lah customer2 yg disayangi cuci mata sikit dari hasil jahitan zla..

harap2 ada la yg berkenan..hihi..

kali ni tmpahan kak Ariza la yg zla jahit cantik2 ni..cantik kan pilihannya..kak Ariza ni org nye pun cantik juga...kalau kenekan tudung yg zla buat lg meletup cantik..huhu

tudung ni tak boleh dapat kat lain..semuanya handmade exclusive untuk customer2 ku..kalau kain cantik mcmni kat luar lg la berganda2 mahal dy.. ^_^



 vogiee the vasss cantik nye kain ni..zla pun minat
padan dgn awning satin exclusive yg mahal ni..no rosak2 mcm thai silk tu tau
kalau corak with awning satin , harga rm65


 wow,cik zla sungguh teruja menghasilkan tudung2 ni..
awning satin..


 ni juga awning satin..
harga RM65 tidaklah mahal..sgt rugi sape yg tidak tempah hihi


yg ini awning lycra..cun nye rimau2 corak ni...roarrrrr!!!

 tudung plain black wajib ade dlm collection..senang sarung je kalau takde kaler sesuai...


 kain cotton menyerlah corak dy....selesa sejuk..serap peluh..



tudung 2 pcs..ade anak tudung..kalau mcmni...harga rm65 satu set..

 tudung 2 pcs..sosweet corak yg ini..tak tipu.. ^_^'

 tudung 2 pcs..sweet jugak...


yg ni cotton..lawaa..ni zla pilihkan utk customer..senang berurusan dgn kak ni.. ;)

ni comment stelah terima..:

"Slm. akak dah terima tudung dari Zla. suker sgt2. you go girl! The workmanshipm design and the way u mix n match the color were soooo great. i love them so much and can't wait to wear all of the. thanks dear for making my day with your lovely tudung. nak tempah lagi boleh tak? n not to forget you gift. so sweet of you. thanks so much!"

sy telah beri hadiah pada kak ni sebab dy rekod paling byk tempah and sentiasa bagi feedback memberansangkan..buat sy semangat lg nak berbisness..thank u kak..next entry ade lg nak update gmbr tempahan customer..


;)

p/s: maaflah muke nye pucat..zla sedang ber AS BEAUTY sekarang..tu yg tak boleh pakai make up..huhu