ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, April 26, 2010

LYCRA SEMPOI CUN

Good evening ibuk ibuk bapak bapak makcik makcik pakcik dan pada sape2 yg baca blog eden yg tak seberapo ni..ehh ap merepek ni..arini kite sembang nogori yoo
so hari ini eden nak tnjuk kat ekau smuo gambo tudung eden lycra plain..ado macam2 kaler..boleh tempah boleh..tp eden tunjuk kaler pink ni jerla sebagai contoh..yg eden pakai ni saiz 'M'..maka saiz itu sesuailah untuk eden yg tak berapa nak tinggi..hehaheha
labuh tudung ni agak labuh menutup dada..sebab eden selesa begitu..eden tidaklah berapa seleso kalau tudung singkat..sesuai untuk sape2 yg citaraso yo samo ngan eden ;p jujur seikhlas hati kain tudong ni memanglah selesa buek poyi ko mano mano sajo ikut suko ekau..poyi pasar ko poyi kenduri kawen ko poyi kolas ko..mano2 ajo lah...


jadi tak cakap nogori?sebab eden bukan orang nogori..sajo yo try test.
.





 hot pink
lycra
RM30
available
 













hot pink lycra abstract

RM35
size M

SOLD OUT kak nik








gorgeous stripes printed
RM40
lycra

SOLD OUT

Wednesday, April 21, 2010

BISKUT CHOC CHIP FOR SALE

hai salam semua..
for the new entry..we sell biscuit most like famous almost..(dijamin sedap dan rangup)insyaAllah kalau sape2 yg suka mkn biskut ala2 famous almost tu..rangup dy krup krap krup krap bunyi dy..haha
biskut ni sgtla menyihatkan..u know why?because of the contain and ingredient..meh sy explain kenapa biskut ni mahal kepada sape2 yg rase "mahalnyer biskut"..tp xderla mahal pun..sebab kami letak mcm2 kacang yg dalam biskut ni..berpatutan dgn harganya..bertuah kepada mereka yg minat dgn kacang...memang habis sekejap je..;p ITS A FULL LOADED of  nuts..biskut ni penuh dgn kerangupan kacang dan choc chip..barang yg kami guna pun memang banyak..
jom kita telek gambar biskut yg ada..


kami ada menyediakan biskut versi butter..memang sedap..memang rangup..(honestly my opinion..xtipu2 oh..);p kalau diorg makan xleh berhenti an..hahaha




YUMMY CHOCOLATE CHIP BISCUIT










p/s: i told u its a full loaded biscuit..sampai dah berat biskut menanggung berat..haha
    kalau tak percaya..boleh zoom in atau open thumbnail in new tab dan telek gambar biskut tu dekat2... ;p ada mcm famous almost x..








added ingredient :
1. ALMOND KNIB
2. SUNFLOWER SEED (cedap3..;p)
3. CHOCOLATE CHIP\






gambar bawah ni contoh 50 keping punya..



















kalau sape2 tinggal around gombak ataupun KL bolehlah COD..kalau nak delivery pun boleh,harga delivery boleh email sy..sy xberani nak hantar pakai pos takut hancur lak biskut..tp tengok yg kwn lain2 ade je pakai pos yer..
whos interested..may drop by an email to ziela_gurlz@yahoo.com.

Friday, April 16, 2010

SYRIA ADDNUR

jeng jeng..nilah syria addnur..manisnya menutup aurat..
kepada sesiapa yg nak try Syria..tp syria yg kebanyakan org buat singkat..sy pun teringin nak try syria..tp semuany singkat2 xsesuai laa..
so terciptala new invemtion syria..istimewanya syria ADDNUR..ia labuh..sesuai untuk wanita Islam yg mementingkan aurat..;)
syria ni juga telah diubah suai dan ia tidak nampak berkedut di bahagian bawah leher dan di bahu..dan labuhnya meutup dada..


Syria Lycra Addnur..
contoh macam sy pakai..;) cantik kan..


price : RM30 1 pair


yea...dah boleh pakai..syok jugak yer..senang jer..takyah susah2 jaga awning kan..

Saturday, April 10, 2010

Steam CHOCOLATE cake..uu..


merajinkan diri untuk membuat kek coklat..cute kan..yummmy....;p





Monday, April 5, 2010

SAMPAI HATI KAMU..

arini xde energy nak buat keje..kepala mcm nak pecah..sampai panas..i fl weak..pening kepala..arini rasa berat sgt2..arini x larat nak buat pape..baring je..tido..
we expect sleep is the best way to overcome problems..as for me,yes..i need to sleep to stop thinking..supaya bila bangun dan anggap sgala kesedihan cuma mimpi yang buruk..tp masalah tu tak pernah jemu muncul dlm hidup kita..the sad thing is,even we had sleep 10-18 hours a day,the problem is still stick to our minded.kadang2 rasa tak tertanggung..ni pening balik ble pk..i need to sleep..theres so much time wasted 24hours before..Ya Allah kuatkanlah aku..(saje tulis kecik2)..



Sunday, April 4, 2010

update! *

EXTRA LONG AWNING** ;P



blacky stripey
CODE : TF22
material : lycra
price : RM35 only

SOLD OUT






blacky box shine
CODE : TF23
material : lycra
price : RM35 only

 SOLD OUT