ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, April 30, 2011

Sulaman Riben Kelas Pertengahan bersama Pn Anne..

kelas sulaman ini belajar tahun lepas dengan Pn. Ann. Masa belajar hanya 1/2 saja siapkan..tak sempat. Sekarang ni baru dapat siapkan..ambil idea sikit2 dari buku & internet, tambah bunga-bunga kecil,dan daun....dan inilah hasilnya....lega dapat siapkan.....






by : Norma Sulaiman


Saturday, April 16, 2011

ATTENTION ...CODE KAIN untuk TEMPAHAN TUDUNG. ;D


ASSALAMUALAIKUM
i made up from what i have promised before ;)

k kat bawah ni ade banyaakkk kainn...ikut kod.
cara nak order kat kod tu sila tulis begini - CODE (gambar)-no kain.(please click on picture)

contohnye,

CODE 1463 - 6

ada no yg tak ikut turutan.jadi please besarkan gambar dlu dan tgok no btul2 ye...takut nant kesilapan berlaku..


COTTON TSHIRT CHINA


COTTON TSHIRT CHINA


COTTON TSHIRT CHINA


COTTON TSHIRT JEPUN


COTTON TSHIRT JEPUN


LYCRA



LYCRA



LYCRA


DENIM JEANS ;D

LYCRA - DOT DOT - SOLD OUT!!
ZOOM LYCRA DOT DOT


PRINTED SEMUA... ;) cantik2 sangat...!

corak ni memang unit..mcm cat tumpah...




LYCRA JERSEY PRINTED
2,4,5 SOLD OUT!!


7,9,10 SOLD OUT!!

LYCRA STRIPEY


LYCRA AND JERSEY PRINTED





PRINTED COTTON TSHIRT
 1 SOLD OUT


AWNING TUDUNG

yg 1210 ni memg gorgeous...mase sy kat kedai sy terpikir mesti cantik sgt klau buat awning...sbb dy ade glitter shine2 gitu~
klau nak nampak exclusive sy syor pkai ni...
klau kat gambar xnampak sgt cantik dy...tp klau realiti 
memg cantik sgt..memg bersinar2...sy pun rase nak wat satu ;D

tercicir satu lagi...




yg ni awning cotton..pun memang cantik2...nampak muda klau pkai awning camni...nampak rangi + cute ;)







Thursday, April 14, 2011

TEMPAHAN TUDUNG

Assalamualaikum


memo ni khas untuk pelanggan yg dihormati ;)


kepada yg ingin menempah tudung..kami telah membuka tempahan..
tapi sesiapa yg bayar sebelum hari sabtu ini 16 APRIL 2011, tempahan anda akan disiapkan pada minggu hadapan.


yg selainnya akan disiapkan setelah bercuti kelak, selepas 10 MEI 2011..harap maklum.27 april 2011 - 10 mei 2011 ialah exam final sy...doa sy berjaya ye..;p


berikut adalah cara2 menempah tudung..SILA COPY PASTE kembali soalan di bawah di dalam email anda.kalau nak tempah dua tudung, atau lebih...sila buat setiap satu form satu tudung


FORM UNTUK SATU TUDUNG SAHAJA.


FORM 1


1. PILIH JENIS TUDUNG YG HENDAK DITEMPAH.


(cth  : syria scallop labuh, tudung awning, )


2.SAIZ DIKEHENDAKI .


(boleh tulis M, L , XL.atau request saiz lain..sila tulis selengkapnya disini)


3. PILIH JENIS KAIN


(cth : LYCRA, COTTON JERSEY, DENIM )




4.PILIH COLOUR - KLIK PADA FABRIK DI TEPI BLOG   -  


untuk SYRIA 


OUTER 


( colour ape..?)GUNAKAN KOD
                                                                                                       -  INNER 


(colour ape?)GUNAKAN KOD




untuk TUDUNG AWNING


( colour ape..?)GUNAKAN KOD




4.email kepada ziela_gurlz@yahoo.com


**kalau ada dua tudung, sila tulis FORM 1 untuk tudung pertama, FORM 2 untuk tudung kedua...dan seterusnya.untuk mengelakkan kekeliruan. ;)...
setelah diterima pihak kami akan membalas email - untuk harga yg perlu dibayar.


5. bank in duit (SILA SIMPAN BUKTI PEMBELIAN, klau bank in online PRINTSCREEN bukti pembayaran)


6. Setelah selesai, kami akan menyiapkan tempahan anda mengikut turn.


Terima kasih membaca ^.^






p/s : saya akan mengemas kembali kod kain, buat masa ini saya tiada masa sesuai, insyaAllah akan segera dibuat. harap maklum semua.
**CUSTOMERS ALWAYS RIGHT ;)