ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, January 25, 2014

ELLISYA EXCLUSIVE


Assalamualaikum


hari ni saya ade koleksi shawl eksklusif yang  besar dan cantik untuk peminat2 shawl chiffon
yang bestnye shawl ni lembut dan besar jadi takde masalah untuk cover bahagian chest..your aurat

warna nye pun lembut2 sgt sesuai untuk muslimah semua ;)



ELLISYA EXCLUSIVE




BESAR SENANG UNTUK COVER YOUR CHEST AND AURAT



all detail as shown on the picture..

sangat lembut dan cantik
terpulang pada anda untuk menggayakannya 

stok limited - yang cepat je dapat yee....

ada tak yang minat nak order ? 

Siapa minat boleh  ISI FORM DI ATAS BLOG

untuk memudahkan proses penghantaran


PRICE : 

RM55   
(excluded postage)















































cantik kan semua ni..jangan lupe untuk isi almari anda dengan salah satu shawl eksklusif ni..mesti takkan menyesal beli ;)



Friday, January 24, 2014

SOFT AWNING SCALLOP JEANS

Assalamualaikum peminat tudung labuh

Alhamdulillah yg masih kekal bertudung labuh

dan yang mula berjinak nak bertudung labuh..

di sini kami menjual tudung labuh moden style...yang simple tapi menarik...
yang selesa tapi senang di pakai..yang senang di bawa solat..dan yang senang en abang tak perlu tunggu lame2 klau bersiap hehe..

Tudung-tudung kami yang istimewanya:

  • tiada pemborong
  • bukan dari kilang
  • koleksi masterpiece sebab kami yang reka sendiri.
  • kain berkualiti ( suplier kami lain dari yang lain)
  • corak lain dari lain
  • jahitan kemas
  • standard butik ( boleh tengok koleksi testimoni - cari di atas atau di bahagian kanan LABEL)
  • kebanyakan customer return berkali2 kerana berpuas hati dengan tudung2 kami ;)

kali ini kami ade koleksi baru -


 SOFT AWNING SCALLOP JEANS 

MATERIAL : PRINTED LYCRA / COTTON
SIZE : XL

PRICE AS STATED ON PICTURE
(not include postage)


-kepada yang berminat boleh isi form di atas blog-


BUY 2 FREE POSTAGE!!