ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, February 14, 2016

PEWIIT SKINCARE YANG PALING HOT


 PEWIIT SKINCARE DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

ramai sgt pm admin
'PEWIIT SKINCARE ADA KKM KE?'
"RAMAI PRODUK YG XDE KKM SEKARANG NI, SAYA TAKUT NAK PAKAI"
begitu ramai yg bertanya sy soalan yg sama
meh harini nak tunjuk bukti bahawa PEWIIT SKINCARE ade bukti KKM ASLI K kiki emoticon
OK pengguna yg nak cuba, jgn risau dah k?

  Nah saya bagi besar2 punya kkm...wahh lega rasa sangat kan kalau produk yang kita pakai tu ada kkm,,sebab sekarang banyak sgt produk yg ada bahan terlarang ..NO NO NO

SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH PEWIIT SKINCARE
> set yang besar jimat boleh pakai lama
>ADA KKM OF COURSE LA KAN..saya takkan jual produk sebarangan
>ada bahan2 yg memang kita nak ada dalam skincare kita, collagen vitamin c sebab kita nak putih tegang kan
>BANYAKKK SANGAT TESTIMONI - tak percaya google~!!
>ada kayu manis dan cengkih tu yg bagus buat hilang jerawat, parut , dan jeragat



HAA JANGAN CUBA NAK BELI PRODUK PEWIIT YG BERSEPAH2 KAT PASARAN..PASTIKAN BELI YG ORI SAHAJA , HQ PEWIIT POS DIRECT PADA ANDA BARULAH DIJAMIN ORIGINAL YE

anda boleh direct dapatkan pewiit skincare dari saya, dijamin 500% ORIGINAL siap ada promosi khas lagi ^_^




siapa nak order SABUN PEWIIT ORI DAN PEWIIT SKINCARE ORI DARI HQ

SILA WHATSAPP SY 0137905304

HARGA PEWIIT SKINCARE = RM120
HARGA SABUN PEWIIT = RM45 OFFER RM35


Thursday, February 11, 2016

INSTANT SHAWL EXCLUSIVE ADDNUR dan JUBAH EXCLUSIVE DARI ADDNUR

Assalamualaikum,

instant shawl exclusive dari Addnur dah release

buat peminat2 tudung yang exclusive dengan harga yang murah,
mari cuba tudung addnur ni

corak butterly yang menarik berkaki..lembut beralun mudah pakai...corak yang memukau, walaupun simple,
tak perlu bermanik2 tapi dah cukup menarik

KOD TUDUNG : BUTTERFLY INSTANT SHAWL
harga : RM55 sahaja

berminat boleh whatsapp 0137905304




 JUBAH BREASTFEED ADDNUR READY STOCK

Jubah exclusive yang direka khas untuk pelanggan yang bertuah memilikinya...
setiap koleksi jubah kami adalah limited edition dan takkan berulang lagi jadi anda sangat bertuah memilikinya. selain pemilihan kain yang terperinci membuat pemakai dapat menutup aurat dengan sempurna. Kain dari arab yang tidak melekat tubuh , menggunakan material khas yang juga limited edition.

berminat boleh whatsapp 0137905304




KOD JUBAH : BLACK STRIPE
harga : RM199
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - SELAK
wudhuk friendly 



KOD JUBAH : FLOWER TURQOISE
harga : RM199
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly -ZIP
wudhuk friendly 


KOD JUBAH : JUBAH ABAYAJEANS PEACH
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - zip
wudhuk friendly 



KOD JUBAH : JUBAH PURPLE JALUR
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - jenis selak
wudhuk friendly 




KOD JUBAH : JUBAH ABAYA GLITTER GREEN EXCLUSIVE
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - zip
wudhuk friendly 





KOD JUBAH : JUBAH ARAB BLACK &RED
harga : RM299  
OFFER RM240 SAHAJA!
breastfeed friendly - jenis selak
wudhuk friendly 








KOD BLOUSE : PURPLE LEOPARD
harga : RM115
OFFER RM95 SAHAJA!
breastfeed friendly - jenis selak
wudhuk friendly 





KOD JUBAH : JUBAH ABAYA GEOMETRY CHOCO
harga : RM199
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - zip
wudhuk friendly  

SOLD OUT




KOD JUBAH : EMPIRE RED MUSKEED
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - SELAK
wudhuk friendly 

SOLD OUT



KOD JUBAH : RED ROSE
harga : RM199 
OFFER RM180 SAHAJA!
breastfeed friendly - SELAK
wudhuk friendly 

SOLD OUT

 terima kasih kerana sudi membeli..tanpa anda siapalah kami,terima kasih percayakan service kami sejan 2009 lagi. i LOVE U ^_^

Monday, February 8, 2016

PEWIIT SKINCARE UNTUK MASALAH JERAWAT

assalamualaikum





nak tanya ni ??siapa lagi yg tak cuba sabun pewiit dan pewiit skincare??
aloooloo ruginya sayang tak pakai lagi pewiit ..memang sgt best
customer yg dah beli mari pulak sekali lagi repeat order dan tunjuk jerawat kat muka dah kurang sgt2~!!!

kita tumpang suka la bila pelanggan suke ^_^
kita bukan main jual je produk yg bersepah2 kat pasaran..
tapi kita pilihjuga jual bende yg bagus, sebab ramai yg kata pewiit skincare bagus, sampai jiran2 keliling rupenye memang pengguna pewiit, kite je tak tahu =)
mehlah pakat cubo, memang best tau, admin pun guna pewiit, memang thumbs up!

siapa nak cube, order dari admin ye, inshaAllah admin balas asap kecuali waktu yg tak mengizinkan ;) ni no utk order 0137905304