ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 18, 2011

HADIAH UNTUK CUSTOMER


kepada customer yg pernah beli tudung dari Addnurshop,anda akan dapat diskaun 10%..untuk sebarang sabun Belina goat milk soap...

nak tengok senarai produk,boleh klik link ni


klau ada yg berminat,boleh tanya kami jika stok masih ade atau tidak,diskaun hanya untuk produk yg masih ada ye sbb sy nak buat jualan penghabisan stok..pelanggan yg terpilih akan dapat diskaun 15% ;D

kepada yg baru nak beli pun ,anda boleh tuntut diskaun 10% tu jika nak beli tudung bersama sabun...(diskaun hanya sah untuk yg ingin membeli sabun susu kambing ni..)

kepada yg tidak tahu keistimewaan sabun ni...boleh tgok testimonial di GOOGLE..memang tak dinafikan kebersanannya..

kepada customer yg tidak pernah membeli dari Addnur,saya akan memberi anda 5% diskaun untuk pembelian atas RM20,jika lebih RM40 anda akan dapat diskaun 10%..yes, tak tipu..murah2 ni.sangat rugi klau tak beli...

Sabun Susu KambinG Belina dapat menghilangkan jerawat di muka, dan dapat mencerahkan muka yg kusam kepada kuit yg asal kembali..Keberkesanan bergantung pada individu..

No comments: