ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, June 1, 2011

Tempahan Syakilla Ishak baru siap..;)

Assalamualaikum..lame sy xupdate..arini update skit la pasal tmpahan yg sy bru siapkan..
kak Syakilla dr Puchong punye..msti u all tgok name same je kan..sbb kbanyakan customer sy return customer..terima kasih byk2 krn bg sy smgt nak truskan usaha ;D


yg 2helai ni kak ni mntak same mcm dlm gmbr tp besarkan lg 2inci..





adik kak Syakilla pun tempah jugak tp saiz standard M and tak scallop...dy mintak same hijau dan corak yg same mcm akak dy..satu hijau dan satu scallop..


Saya harap akak suka dgn kerja sy..;)

yg ni tempahan dari Farah,dy tempah tudung syria cotton saiz M standard...same mcm gmbr kat atas ni syria warna ungu and hijau  contoh saiz dy..kain ni sejuk and selesa sgt..sesuai nak pakai hari2 dan klau yg nak cepat siap dan cun,bolehlah try syria ni..yela kdg2 kte memang takde mase nak siap lame2 nak belit2 shawl bagai..klau ade syria ni sarung je..simple tak payah serabut2 sgt..sbg Islam pun pntingkan ksederhanaan dlm berfesyen..klau nak kluar nak smbhyg pun senangkan,dah smbhyang sarung je blik dah siap..30minit jd 10 minit..klau berminat,boleh tempah dan kod sila pilih pada FABRIK,boleh klik kat sebelah kiri blog kat bhgn atas..



itu aja..bye!

1 comment:

zaidikiella said...

salam..
hai dear..dah amek tudung2 tu kat sekolah..very2 nice!!! yang labuh lebih dua inci tu scallop dia sangat cantik!! thanks..pasni nak order inner neck pulak!! hehe