ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, July 4, 2011

FABRIK PELANGI YG TERBARRUUUUU..AWW

Hi!! assalamulaikum semua

mesti semua tertunggu pos ni kan??^_^
sy pun jd excited nak post ni tau

fabrik terbaru kali ni adalah PELANGI..ada yg 2 tone,3 tone
tapi sy letak kod pelangi jela semua ye..supaya tak confuse.
attention ye, Addnur TIDAK MENJUAL KAIN
hanya mengambil tempahan tudung sahaja.

and Addnurshop juga tidak mengambil tempahan secara borong.sbb tempahan borong ni nakkan harga yg jauh lebih rendah..harap maaf sy tak boleh kasi,sbb sy hanya jahit sendirian sahaja bukannya ada kilang atau lain2.kasihanilah sy klau nak harga rendah2 tu T_T 

ok! ;p cadangan sy utk fabrik pelangi ni klau buat syria scallop labuh memang vavaboom lawa makngah ;) cuba u all bayangkan.
klau buat syria yg bukan scallop pun cantik jugak.

supplier dah warning sy, stok sgt terhad.cuma ada satu gulung setiap patern.harap maklum ye.jd semasa buat pesanan sila lah letak alternatif 2,3 mcmtu.

sy jujur,fabrik ni adalah fabrik mahal,bukan fabrik murah..
and klau syria scallop plain biasa tu harga RM60, klau beli 2 and above RM55,
TAPI, utk syria scallop labuh pelangi ni, harga RM70, klau beli 2 and above RM65.
bolehla bergaya dgn secantiknya sempena ramadhan,aidilfitri yg bakal menjelang! ;D pakai sewaktu jalan2 pun mesti org pandang 2x..


cube tgok tiq zaqyah pakai slm filem NUR KASIH


cuuumell kan ;)


STOK KAIN PELANGI DAH SOLD OUT..!!! FAST SELLING. LEPAS NI ADA FABRIK KAIN PLAIN KEDUT2 YANG MEMANG SESUAI SGT NAK BUAT RAYA..RAMAI YANG PUJI KAIN NI LAWA SGT  ;D







ni cantik! sy nak sy nak jugak nanti.+.+














nanti ada lagi fabrik Cotton corak yang terbaru...esok ye sy update..dah penat ni 'MENG'EDIT..



No comments: